Hur man plockar grönsaker för att grilla?

De flesta förenklar sitt arbete och omedelbart efter att grönsakerna skivats läggs de på grillen. Vi föreslår att du går tvärtom och först marinerar dem, så det blir mycket mer gott. Läs därför nedan hur man marinerar och lagar grönsaker på grillen och i den här verksamheten kommer du inte att vara lika.

Grillade grönsaker på en grill i marinaden

Matlagning på grillen kan vara nästan alla grönsaker, även kål, men behöver bara göra allt rätt, då kommer resultatet att överträffa alla förväntningar.

ingredienser:

beredning

Låt oss börja med den svåraste grönsakskålen. Det ska tvättas och demonteras till ganska stora blomställningar, storleken på en matchbox. Då borde de kokas och torkas.

Marger är också mina, om de inte är unga och huden är fast, då är det bättre att skala det med en grönsaksskalare. Vi skär dem med ringar ca en centimeter i tjocklek. Juice, som släpps ut zucchini promakivaem en handduk.

Några äggplanter är skurna såväl som zucchini.

Lök rengörs och skärs i tjocka ringar, från en stor glödlampa kommer ut någonstans 4 ringar.

Peppar städas och skärs i 8 lobules, tomat i hälften.

Svampar är bättre att ta små så att de inte behöver skäras, men det var nog att bara tvätta.

Nu är det dags för marinaden själv, blanda smör, socker, sojasås, heljuice av en citron, om så önskas, och dess zest. Därefter lägger vi till hackad vitlök, salt och alla kryddor och örter, om det inte finns någon ny timjan och rosmarin komma och torka. Ta nu 80 ml sås, tillsätt majonnäs och välj det svamp. Kucchini, lök och äggplanter smörjs med en sås utan majonnäs rikligt med hjälp av en pensel. Resten av grönsakerna sätter i en skål med sås och blandas. Baka alla grönsaker bättre, separat, eftersom. tillagningstid för alla olika.

Recept för en universell marinad för grillade grönsaker

Och inte bara för grönsaker, om du inte har tid att marinera kött, till exempel kyckling, smörj bara varje skiva med en sås och lägg den på grillen.

ingredienser:

beredning

Alla ingredienserna blandas och väl kombineras med en corolla tills en homogen emulsion erhålles. Örter du kan välja någon av dina favorit, och du kan och färdiga uppsättningar av typ av provensalska örter.

Grillad grönsaksås

Med denna sås kan du hälla färdiga grönsaker på en tallrik, eller du kan mala dem lite och förbereda dem i form av en sallad av marinerade grönsaker på grillen, så ska denna sås kompletteras med vitlök och färsk grön basilika.

ingredienser:

beredning

Här är allt väldigt enkelt, blanda alla ingredienser och vattna färdiga grönsaker. Men att använda denna sås för marinaden är det inte nödvändigt, tk. honung, som ingår i dess sammansättning kan inte utsättas för hög temperatur, medan den avger cancerframkallande ämnen, d.v.s. gifter. Men tack vare honung är den levande smaken av grönsaker bevarad.