Receptet på paj med sylt

Överskott av förra årets sylt kan effektivt användas för att göra söta pajer. Tjocka kakor kommer att vara en perfekt fyllning för öppna föremål gjorda av sand och jäst deg, medan mer flytande kommer att tjäna som grund för snabba pajer och muffins. Du kommer säkert att njuta av smaken av sådana hemlagade bakverk, gjorda med följande rekommendationer.

Enkel sandig öppen tårta med sylt - mormors recept

ingredienser:

beredning

För en tid innan den förväntade beredningen av cirkeln kommer vi att få den krämiga margarinen från kylskåpet och placera den på en varm plats för mjukning. Därefter ansluter vi den mjuka produkten med socker och gnuggar den väl tills den är homogen. I en separat behållare med mixer eller vispa vänder vi äggen i en magnifik massa och lägger till en liten nypa salt. Blanda nu den söta margarinen med äggblandningen och rör om tills den är homogen. Sedan häller vi bakpulvret, vi siktar mjölet där och producerar batchen. Vi blandar inte för länge, bara för att uppnå homogenitet och jämnhet i testet. Dess struktur bör vara mycket mjuk och lite klibbig. En tredjedel av komaet placeras i en påse och placeras i frysen i en halvtimme, och den återstående massan används för att bilda kakans grund, fördelar den på botten av oljad bakfack och dekorerar de små kanterna. Vi lägger formen med förformen i kylfacket.

Efter en halv timmes fördelning fördelar du en tjock sylt i formen över degen och gräddar sedan en liten frusen deg från frysen på rivaren, jämnt fördelar spånen i en burk. Om syltet är för söt kan du blanda det med frysta bär, vilket kommer att mildra smaken avsevärt.

Gå nu till den sista fasen av cirkeln. Vi måste ta den till kakan i ugnen. För detta förvärmer vi det till 185 grader i förväg, och efter registrering lägger vi produkten i form på mittenhyllan. Motstod vid dessa temperaturförhållanden i fyrtio minuter.

Söt paj "Trumpetstubbe" med sylt - recept

ingredienser:

beredning

Vi börjar laga paj med bearbetning av ägg. Till att börja med separera proteinerna från äggulorna och vrid dem med en mixer i ett tjockt, tjockt skum och lägg först till en liten nypa salt. Nu tar vi äggulorna. Blanda dem med socker och vaniljssocker och bearbeta med en mixer tills ljussättning och prakt. Nu förbinder vi äggulan och proteinerna frodiga massor, tillsätts sylt, försiktigt omrör och häll siktat mjöl och bakpulver. Vi blandar allt noggrant, men mycket noggrant. Mixer på detta stadium använder inte! Degen för paj med sylt med detta recept är lite tjockare än på pannkakor eller som tjock gräddfil.

Smörj behållarens botten och väggar, lämplig för bakning av paj, olja och sätt in den kokt deg. Nu den särpräglade egenskapen hos denna paj. Vi lägger den i en kall ugn, stänger dörren och först därefter justerar enheten till ett temperaturläge på 185 grader och sätter på den. Uppehållstiden för produkten i ugnen beror på dess förmåga, men åtminstone tar det fyrtio minuter från sin fulla uppvärmning. Fram till nu öppnas inte ugnsluckan.

Låt oss nu frysa fantasin och suga den färdiga, kylda och skurna kexen med sylt eller någon annan kräm. Du kan också fylla efterrätten med bitar av färsk frukt, torkade frukter eller nötter, tillsätta dem till impregnering, och även belägga produkten med glasyr .