Pumpa Pannkakor

Pumpa är en användbar billig produkt rik på vitaminer och mineraler. Pumpa frukt lagras under lång tid, det är lätt att förbereda och är idealiskt för barn och kost. Om du vill diversifiera din diet, försök att laga pannkakor från denna unika grönsak. Hur man gör pannkakor fritters, som kommer att glädja alla, vi kommer att berätta i den här artikeln.

Hur man lagar pumpa pannkakor?

ingredienser:

beredning

För att göra pannkakor från en pumpa, gnid den på rivaren, efter rengöring från fröet och skala. Riven massa placeras i mikrovågsugnen i 5 minuter med en genomsnittlig effekt, men vispa ägg med yoghurt, salt och socker, tillsätt mjöl och blanda noggrant. Varm pumpongmassa blandade med degen och vispadade alla med en mixer. På den uppvärmda stekpanna med vegetabilisk olja lägger vi noga ut vår degen och vi formar pannkakor från den med en sked. Stek på båda sidorna tills de är guldbruna.

Om du vill göra dietpannkakor från pumpa - ersätt vetemjöl med havregryn, kan det enkelt göras genom att malla havremjöl i bländaren själv. Avsluta degen i former och baka pannkakor från pumpan i ugnen vid 180 grader till guldbrun.

Ett sådant recept på pumpa pannkakor är extremt användbart, och om du smakar pannkakor med gräddfil och serverar den till smaksatt te - det blir dubbelt smakligare.

Delikata pannkakor med kokt pumpa

ingredienser:

beredning

Pumpa rengörs och gnids, hälls med vatten och stuvas under locket i 10-15 minuter tills det är mjukt. Separera äggula från proteinet: äggula med socker och vispa ihop proteinet till skummet med salt. Häll ut en blandning av mjöl och manga, en mosad äggula och smaka bra med en mixer (ju mer du är vzobete, desto mindre kommer du att känna smaken av pumpa) och blanda sedan försiktigt proteinskummet i deg.

Stek våra pannkakor i en stekpanna med vegetabilisk olja. Servera med kanel och socker, honung eller gräddfil.

Pannkakor utan ägg

Om du inte äter ägg av någon anledning, så här är ett gott recept på vegetariska friter, där ägg ersätts med linfröer!

ingredienser:

beredning

Förbered pumpa puree enligt föregående recept. Medan pumpan släckes, males linfröna i en kaffekvarn, fylls med vatten och värms upp på spisen tills massan blir viskös.

Blanda de torra ingredienserna och tillsätt ett äggbyte (massa med linfrön), smör, pumpapuré och vassle till dem. Stek våra pannkakor och servera med kondenserad mjölk eller sylt.

Pannkakor med pumpa och ost

Unruly pumpkin pannkakor är ett perfekt recept på frukost, och med en rostad bacon och en kopp färskt kaffe - bara en glädje!

ingredienser:

beredning

Pumpa rengörs, skärs i skivor och vi skickar in en ugn för att baka upp till mjukhet, förbereda att ha smurt med en olivolja och ha täckt med en folie. Den beredda massan blandas med en mixer och blandas med mjölk, ägg, salt och gurkmeja.

Vi siktar mjöl i degen, dess mängd beror på pumpens vattenighet, i slutändan måste vi få konsistensen av fettsyror. I sista skedet lägger du till våra framtida fritters hackad lök och riven ost.

Stektpannkakor i en liten mängd smör tills färdiga, och efter dekorera med stekt bacon, grön och gräddfil.