Fläsklever stekt med lök

Fläsklever är inte sämre än något kött i smakämnen, men på grund av närvaron av vitaminer och spårämnen i dess sammansättning överstiger den. Rätter från levern rekommenderas till barn, gravida kvinnor, idrottare för återhämtning av kroppen efter träning.

I disken används fläskleveren kokad, stekt, bakad, för framställning av pates. Det gör leverpannkakor och till och med kakor. Den bitterhet som finns i levern kan jämställas om den blötläggs i mjölk eller vatten.

En speciell piquant smak och unik arom av rostad lever är fäst på lök, vilket borde vara ett stort antal.

Fläsklever, stekt med lök i stekpanna, är en av de enklaste och snabbaste i matlagningen. Därför erbjuder människor som alltid bråttom, några recept och berättar för oss hur läckra stekar leveren med lök.

Recept för stekt fläsklever med lök och gräddfil

ingredienser:

beredning

Före början av värmebehandling tvättar vi noga ut och vi torkar ordentligt en lever och vi skär små skivor av liten tjocklek. Omedelbart före stekpipningen skivas varje mjöl och skickas till en hetpanna med smör. Stek varje sida i två minuter och sätt in den i plattan. På samma stekpanna lägg olja till leversaften och lägg löken i halva ringar, stek tills rött. Sedan återför leveren till stekpannan, häll ut gräddfilen, krydda med salt en blandning av paprika, gryta i sju eller åtta minuter och ta bort det från ugnen.

Servera levern varm med kokta potatisar, om så önskas, krydda med örter.

Fläsklever stekt med lök och morötter

ingredienser:

beredning

En välvasket lever torkas ordentligt och rengörs av vener och film. Skär sedan i små skivor och överför dem till en hetpanna med vegetabilisk raffinerad olja och steka, omrör hela tiden tills levern byter färg. Placera nu de tidigare rengjorda och passerade genom en fin gnagare, salt, en blandning av paprika och gryta till kokt. Vid slutet av matlagningen slänger vi porrerna i halvcirklar (vi tar bara den vita delen), tillåter ytterligare fem minuter och stäng av plattan.

Vi serverar levern varm med kokt potatis och gröna.