Coral coat

Korallfärg har länge lockat sin ljusstyrka och ömhet. Denna orange-rosa nyans är uppkallad efter korallerna, som pryder undervattensvärlden med sin vackra färg. Den här färgen finns inte så ofta i kvinnans mode garderob, eftersom den fortfarande är ganska excentrisk och exotisk för moderna tjejer. Det finns dock saker som ser fantastiska ut i korallen. En sådan sak var en korallfärg.

Med vad ska man ha på sig en koralrock?

Ytterkläder av orange nyanser passar perfekt ägare till svarta hud. Lätt hud är lämplig varmare nyanser med större koncentration av orange. Annars kan pälsen skapa utseende av trötthet och obefintlig ömhet.

Om vi ​​betraktar denna fråga i samband med valet av en garderob kan vi skilja mellan flera alternativ som harmoniskt ser ut med den kvinnliga korallocken. Dessa är:

  1. Neutrala färger. Korall kommer att göra en utmärkt duett med svart, beige, brun och vit. Det är lämpligt att inte kombinera den med ljusa mättade färger, annars kommer outfiten att se för ljus och färgstark.
  2. Kvinnliga klänningar. Försök kombinera kappan med klassiska klänningar och kjolar. En ljus färg kommer att locka uppmärksamhet åt dig, och nakna ben blir tillfälle för komplimanger.
  3. Favoritbyxor. Du kan inte föreställa dig livet utan byxor? Gör ditt val till förmån för beige eller svarta byxor . Från jeans är det bättre att vägra, eftersom de kommer att vara för kontrast med en ljus kappa.

Glöm inte att använda tillbehör som kommer att återuppliva bilden och göra det mer intressant. Till korallskiktet är lämplig halsduk mörkblå, grå och brun. Om du gillar ljusa nyanser, kan du stanna på turkos, pistachio eller röd kropp. Skor och påsar behöver inte nödvändigtvis upprepa färgen på kappan. Det är bättre om det är en klassisk neutral färg.