Hur man tjänar pengar till en elev?

Barnets önskan att få en nyfångad telefon eller att ha en stor mängd lommekostnader sammanfaller inte alltid med föräldrarnas möjligheter. Ett betydande antal barn finner sig självständigt ute av denna situation och får ett tillfälligt jobb för skolbarn. Det finns tillräckligt många varianter av vinst för barn som inte har några yrkeskunskaper, och vi kommer att berätta mer om dem i den här artikeln.

Arbeta för skolbarn för helgen

Företrädesvis, om ungdomar arbetar på lediga dagar från skolan, för att inte överge det. Ett perfekt arbetsalternativ för skolbarn kan vara en helg.

För några dagar i veckan kan ett skolbarn ordna sig för att skicka annonser, ge ut flygblad eller vara deltagare i promo-åtgärder.

Främjande av annonser. Det här alternativet för att tjäna är det lägsta betalda. Skolbarnet är försedd med en bunt med annonser, som han måste skicka till det område som anges av arbetsgivaren. Tiden tar lite arbete - upp till fem timmar om dagen. Arbetet är inte så enkelt som det kan tyckas vid första anblicken, eftersom det kommer att bli nödvändigt att gå mycket. På dagen är det nödvändigt att klistra in ca 1000 meddelanden. Kostnaden för den staplade stapeln är upp till 7-8 dollar beroende på staden.

Distribution av flygblad. Fördelning av broschyrer är också ett bra alternativ för skolbarn. Det enda problemet de kommer att möta är sysselsättningen i sig, för inte alla arbetsgivare litar på den här uppgiften speciellt för skolbarn. Det är inte ovanligt för barn att helt enkelt kasta en hög med broschyrer i en urn, och då säger de att de gav bort den. Det här arbetet betalas såväl som inläggsannonser, men det går mycket lättare, eftersom du inte behöver springa runt med broschyrer runt området. Medarbetare distribuerar flygblad på angivna timmar, på offentliga platser i staden.

Promotor. Det är lönsammare att arbeta med promo-kampanjer, eftersom betalningen är något högre än i tidigare work-outs. Dessutom, om tonåringens arbete liknar arrangörerna av åtgärden, kan de bjuda in honom i framtiden. För studenten själv kan arbetet hos en promotor vara intressant, för det handlar om att klä sig i en kostym och det medföljande glada företaget för ungdomar.

Arbeta för skolbarn för sommaren

Sommarlov på grund av deras varaktighet ger fler alternativ till studenter. Sfär där, kan inte ta skolstuderande så mycket, de inkluderar budtjänster, kaféer och bilvaskar. Betalning här är redan mycket högre än vid tillfälligt deltidsarbete.

Offentliga cateringinrättningar. Plus arbetet i kaféer, restauranger och snabbmat är att det ger gratis mat. Det finns svårigheter med sysselsättning, eftersom många företag kan ta en tonåring endast på bekantskap. När det gäller inlägg är de främst anställda eller städare. Det är också svårt att få en biltvätt, men om det är lyckligt, kan summan av vinst på sommararbetet vara jämförbart med vuxna lön.

Courier service. Att arbeta som kurir för skolbarn är ett ganska acceptabelt alternativ. Han behöver inte sitta på kontoret hela dagen på jobbet. På en dag tar det i regel upp till 5-6 order och du kan tjäna mycket bra på det, från ca 150 dollar per månad och uppåt.

Internet som ett jobb för en skolbarn hemma

Sättet att tjäna pengar för en student kan bli Internet. Det kan finnas flera typer av intäkter här:

Alla varianter av intäkter förutsätter närvaro av en dator, tillgång till Internet och, naturligtvis, läskunnighet.

Med beslutet om kontroll och abstraktionens skrivning är allt klart. Upphovsrätt och omskrivning är i själva verket ett skrivande av presentationen, källan som arbetsgivaren pekar på eller erbjuder för att hitta dig själv. För att underlätta det, kan studenterna i förväg bestämma sig för att bara skriva artiklar om ämnen som är intressanta och bekanta för dem.

Du kan hitta en kund på speciella innehållsutbyten på Internet.

Om en tonåring har tillräckligt med färdigheter och färdigheter för att skapa en egen hemsida eller blogg, kan de göra det här och sedan posta på sina sidor länkar från affiliateprogram, för övergångar genom vilka annonsörer kommer att vara att betala. Studenterna kan också välja ett lämpligt partnerprogram på specialiserade webbplatser.

Mängden intäkter via Internet beror helt och hållet på uthålligheten och förmågan hos eleverna att arbeta självständigt.

bedragare

Båda föräldrarna och deras barn som vill tjäna pengar borde genast förstå att det inte finns några lönsamma intäkter för arbete som kan tilldelas en okvalificerad medarbetare. Det betalas ungefär lika och inte dyrt. Annonser och erbjudanden för att tjäna tusentals miljoner har inget att göra med normalt arbete, och bakom dem är svindlarna.