Pumpa bakad i ugnen - bra och dåligt

Visst, nästan alla människor vet om de användbara egenskaperna hos en pumpa. Denna härdande kulturen används för mat och i rå form, och i kokt, och i stekt och bakat, etc. Idag kommer vi att prata om de fördelaktiga egenskaperna hos en pumpa bakad i ugnen.

Fördelar och skador på ugnsbakad pumpa

Bakad pumpa innehåller ett stort antal läkemedel som kan hjälpa till i kampen mot olika sjukdomar. Denna maträtt kan konsumeras ganska ofta, men om du har en individuell intolerans eller en allergi mot denna kultur, var försiktig, annars finns inga restriktioner. Så, vad är användbart är pumpan bakad i ugnen:

  1. Stärker hjärt-kärlsystemet. Om en dag att äta 300-350 gram bakad pumpa kan du bli av med högt blodtryck, förbättra hjärtmuskulaturens funktion, stärka kärlen.
  2. Det återställer levern och gallblåsan. För att fastställa att dessa organ fungerar fungerar det rekommenderat att använda en bakad pumpa, men det är lämpligt att förknippa den med en gaffel eller slipa den med en bländare, så att produkten blir bättre och snabbare absorberad.
  3. Förbättrar njurarnas och blåsans tillstånd. Tack vare de användbara spårämnena, som innehåller den bakade pumpan, kan du bli av med sådana sjukdomar som pyelonefrit, cystit, stenar i blåsan och njurarna, etc.
  4. Justerar nervsystemet. Användning dagligen på en liten del av den bakade pumpan i ugnen kommer du att bli av med nervös spänning, stress, glöm vad sömnlöshet är , gradvis kommer hela nervsystemet att anpassas.

Pumpa, bakad i ugnen, är en utmärkt kostprodukt. Denna kalorier och samtidigt mycket tillfredsställande maträtt kan användas utan rädsla för att förstöra figuren. Nedan är ett recept som är perfekt för dem som är i färd med att gå ner i vikt, så vi förbereder en pumpa bakad i ugnen i bitar:

ingredienser:

beredning

Pumpa ska skalas och skäras i små skivor. Med citronet förskalar och skärs också massan i små bitar. I pumpan och citronen tillsätt socker, efter noggrann blandning av alla tre ingredienserna, lägg dem i en form och täcka med folie. Bakningen ska ligga vid 180 ° C, efter 20 minuter, ta av folien och baka i ca 10 minuter.