Orange Pie recept

Bakande entusiaster kommer säkert att njuta av recepten från den här artikeln. Vi ska berätta hur du gör en orange paj. Det visar sig ovanligt saftigt, doftande och gott. Det finns flera alternativ för dess förberedelse. Vi pratar om dem nu.

Juicy Orange Pie

ingredienser:

beredning

Först förbereder vi sirap: för detta blandar vi 200 g socker med 2 glas vatten, blandar det, lägger det på spisen och kokar i ca 10 minuter efter kokning. 2 apelsiner skärs i cirklar (behöver inte rengöras), doppa i sirap och laga mat i ytterligare 15 minuter. Sedan tar vi dem ut och lägger dem på en maträtt. Häll inte ut sirapen, vi behöver det fortfarande. Vi förbereder degen: vi skiljer yolk från proteinerna, slå dem med 100 g socker, tillsätt mjukad margarin och gräddfil. Vi skalar apelsinen från skalen, om det finns frön, då tar vi också bort dem, massa köttet med en mixer, och den resulterande puréen hälls i degen. Dessutom lägger vi siktat mjöl och bakpulver till det, blanda det. Vispa de vita med 100 gram socker och lägg till degen. Alla noggrant återigen vi blandar. Form för bakfett med smör eller margarin. Längst ner de kokta cirklarna av apelsin och fyll dem med deg. Baka i ugnen vid 180 grader i ca 45-50 minuter. Då tar vi ut formen, medan kakan fortfarande är het, häll den med sirap (du behöver inte ta ur kakan från formen tills den tas bort). När sirapen är helt absorberad, vänd den över disken, dekorera den efter behov.

Chokladorange

ingredienser:

beredning

Min apelsin och koka ca 1,5 timmar, skära sedan den, om du får ben, så tar vi bort dem, och sedan gnuggar apelsinen tillsammans med zestblandaren mixern till ett renande tillstånd. Separera proteinerna från äggulorna. Piska äggulorna med socker. Choklad och smör smält i ett vattenbad eller i en mikrovågsugn. När kyla, lägg till äggulorna. Ange orange potatismos och mjöl, rör om. Vispa piskan med en nypa salt tills ett starkt skum. För att försäkra sig om att vita vita visst är det bättre att förkyla dem. Därefter, i proteinmassan, tillsätt sockerpulver och vispa tills massan blir tät (d.v.s. om vispen är upphöjd, kommer inget att flöda från det). Nu, proteinerna läggs till vårt test, blanda försiktigt från topp till botten. Den resulterande massan hälls i en form som tidigare smörjats med olja eller margarin och bakar vid 180 grader i ca 30 minuter. Vi tar bort den beredda pajen från ugnen, låt den svalna och sprinkla sedan med pulveriserat socker.

Pie från äpplen och apelsiner

ingredienser:

beredning

Ägg kombineras med socker och slår i 5 minuter med en mixer. Sedan tillsätt smält smör och fortsätt att vispa. Zedra av en orange gnidas på en liten rivare och lägger till äggmassan, där häller vi i apelsinjuice och mjölk. Sedan sakta inför siktat mjöl och bakpulver. Vi blandar allt grundligt. Äpplen städas från kärnan och skärs i skivor. Degen hälls i en smurt form och topp placeras på äppelskivorna. Baka vid 180 grader i ca 40 minuter. Apple-orange paj topp kan strö med pulveriserat socker.

Morot och apelsinpai

ingredienser:

beredning

Morötterna städas och tre på en liten rivare, och apelsinen är skuren i små bitar tillsammans med zest. Ägg slog upp med socker, tillsätt siktat mjöl och läsk vid knivspetsen, som släckes med ättika. Tillsätt de ångade russinerna, blanda alla ingredienser. Formen för bakning smörjs med olja, häll ut degen och baka vid 160-180 grader i ungefär en halvtimme. När den färdiga pajen kyls kan du applicera en grädde över den: slå sur grädden med 30 g socker.