Övningar på magen bantning boll

En plump och flabby buk är ett problem som är svårt att klara av endast genom en diet. Gör denna problematiska del av kroppen vacker kommer att hjälpa utöva bollen att gå ner i vikt mage.

Gymnastik på bollen för att rengöra magen

Magen bantning bollen är fitball, fitness boll. Till skillnad från de uttråkade pressväxlarna hjälper gymnastik på träningsbollen att städa magen med nöje. Trots sin enkelhet är denna simulator multifunktionell och involverar alla muskelgrupper.

Övningar för viktminskning av buken på bollen är väldigt mycket. De kan moderniseras och anpassas för sig själva. Effektiviteten av dessa enkla övningar förbättras starkt av det faktum att kroppen måste spänna för att hålla balansen eller att inte förlora den olydiga bollen.

 1. Ip - På baksidan sätts händerna under huvudet. Klappa fitballen med dina fötter på kalvnivå och lyfta upp den och till sidorna.
 2. Ip som i föregående övning. Lyft benen vinkelrätt mot golvet och dra åt fitballen. Sänk bollen till vänster och till höger, håll axelns kontakt med golvet.
 3. Ip - sitter på bollen Rulla tillbaka och ligg ner, korsa armarna framför och börja gunga pressen.
 4. Ip - Benen ligger på fitballen, händerna ligger på golvet. Gör push-ups.
 5. Ip - Fitball under magen, vilar på golvet. Rul bollen från buken till fötterna (eller upp till kalvarna) och i motsatt riktning.
 6. Ip - På baksidan lyfter benen på bollen. Stig upp på dina händer och rulla bollen under ryggen och sedan tillbaka.
 7. Ip - knäböj, mage som ligger på bollen, händer bakom huvudet. Lyft upp överkroppen.
 8. Ip - Stående vid väggen, mellan väggen och baksidan. Squat, rullar fitballen.

Pilates med en boll för en platt mage

Pilates på bollen gör figuren inte bara attraktiv och smal, men också mycket flexibel, mobil. Denna gymnastik tränar perfekt andningsapparaten. Huvudfunktionen är att alla Pilates övningar är väldigt långsamma. För att passa pilates-gymnastik och ovanstående övningar behöver du därför inte skynda, fördröja i några sekunder vid slutpunkterna. Andning under träning är nödvändigt exakt, utan att fördröja eller påskynda andning och utandning.

Här är några exempel på övningar för pilates med bollen, som hjälper till att bilda en platt mage:

 1. Ip - på ryggen lyfts kroppen på armbågarna, fitball är klämd av anklarna. Höj och sänk bollen.
 2. Ip - utsträckt armar vila på golvet (nedåt), ett ben ligger på bollen. Höj ditt fria ben upp och ner, ändra sedan benet.
 3. Ip - Fokusera på en långsträckt arm (på sidan), benen ligger på bollen (positionen ska vara stabil). Lyft upp ett ben först, ändra sedan positionen, den andra.