Kontorsstil - 44 bilder av moderna kvinnors bilder för varje smak

För det rättvisa könet, som spenderar merparten av sin tid på jobbet, blir kontorsstilen extremt relevant. Med rätt val av garderobsprodukter kan löket visa sig inte bara strikt, men också otroligt elegant och elegant.

Klädkod - kontorsstil

I många företag kräver klädstilens kontor stil en strikt klädkod, men det finns organisationer där vissa avvikelser från de allmänna reglerna är tillåtna. De grundläggande kraven för urval av garderobsposter är följande:

 1. Kjolar och klänningar ska ha en längd som slutar på knäns nivå, det kan variera något högre eller lägre, men den starkt förkortade mini är inte tillåten.
 2. När det gäller längd på byxorna är det klassiska alternativet det som når mitten av hälen. Men modernt sätt inkluderar förkortade versioner, som slutar på mid-ankelnivå.
 3. Föredragna byxor är raka skär, tillåtna och måttligt smala modeller, det är nödvändigt att utesluta för tätt passande. Titta bra med stilar med pilar eller utflöde alternativ.
 4. I vissa företag på arbetsdagens sista dag är jeans tillåtna, det finns också företag där de kan bäras varje dag. I det här fallet måste de nödvändigtvis passa in i den övergripande kontorsstilen, fördelen ges direktprodukter.
 5. Ett perfekt tillskott till bilden kommer att vara lakoniska skjortor eller blusar, på vilka du kan bära monterade eller lösa jackor eller jackor. För en cool årstid, eleganta enfärgade tröjor, blusar, cardigans .

Office Style 2018

Många framstående couturiers använder i sina samlingar en kontorsstil av kläder till flickor 2018. Det kännetecknas av sådana karakteristiska drag:

 1. Efter klassikernas traditioner. Detta uttrycks i tillämpningen av ett konservativt lakonsnitt, frånvaron av onödiga detaljer, uteslutning av glänsande element, såsom rhinestones, paljetter.
 2. Kontors strikta stil utesluter närvaron av djupa decollete och utklipp, transparenta insatser, förkortad längd.
 3. Ökad vikt läggs på produktkvaliteten, för deras skärning används huvudsakligen naturtyger.
 4. Fördel i färgläggningen ges till de grundläggande traditionella tonerna, till exempel svart, grå, mörkblå, vit, beige. Om så önskas kompletterar konstruktörerna dem med begränsade diskreta utskrifter.

Kontorsstil för kvinnor

I mode samlingar är kontorsstil 2018 för kvinnor representerad av många garderobsposter, som inkluderar:

Klänning i kontorsstil

En av de mest feminina sakerna av affärsgarderoben är klänningar i kontorsstil. I modedesignsamlingar finns sådana variationer av deras design:

Kjol i kontorsstil

En perfekt lösning för att komplettera den trendiga kontorsstilen kommer att vara kjolarna i alla slags stilar. Vid val av dem bör följande rekommendationer beaktas:

Shorts i kontorsstil

De nyaste modetrenderna ingår i kontorsstilen för kläder för kvinnor 2018, inte bara byxor, kjolar och klänningar som är bekanta för alla, men också en sådan informell garderobspost som shorts. I det här fallet måste modellerna uppfylla vissa krav, vilka är följande:

Blusar i kontorsstil

En mängd olika blusar kompletterar den moderna kontorsstilen för kläder för kvinnor. Du kan notera sådana variationer i deras design:

Sarafan i kontorsstil

En annan feminin sak som kompletterar kontorsstilen för tjejer är sarafan. Det kännetecknas av sådana särdrag:

Kvinnlig kostym i kontorsstil

Många kvinnor föredrar att komplettera den strikta kontorsstilen med en kostym. Den kan utföras i sådana variationer:

Kontorsstil för komplett

Ägare av magnifika former kommer att kunna praktiskt begränsa sig i ingenting och använda kontorsstil för de fulla tjejerna. Det kännetecknas av sådana egenskaper:

Skor i kontorsstil

Harmoniskt tillägg till någon outfit kommer att vara skor, kontorsstil gör dem särskilt strikta krav som är som följer:

 1. Klackar är rimligen förknippade med elegans och femininitet, men för att gå till kontoret måste du ägna stor uppmärksamhet åt deras val. De borde inte vara för höga, den ideala lösningen kommer att vara mittklacken. Det kan vara antingen bred, stabil eller smal, som en hårnål.
 2. Kontorskläder för flickor föreslår att du kan använda sandaler för sommarsäsongen, men en förutsättning är att tån och hälens område ska stängas.
 3. De mest populära modellerna är båtskor med hårnål eller en bredare häl.
 4. För hösten vår och vintersäsonger kommer stövlar, stövlar, fotkängor på en genomsnittlig häl, en kil eller en liten plattform att göra.

Manikyr i kontorsstil

Överensstämmelse med klädkoden kräver att man skapar lämplig nagelkonstruktion, kontorsstil ska harmoniskt kompletteras. För att göra detta är sådana variationer av nagelkonst lämplig:

Smink i kontorsstil

Att skapa en kontorsstil för kvinnor är viktigt att varje detalj ser organiskt ut. Detta tar hänsyn till tillämpningen av smink, som ska passa in i den övergripande bilden, för vilken det rekommenderas att ta hänsyn till sådana stunder: