Chockerande historia om en tjej som drev länge i havet

År 1961 svammade en grupp människor i vatten från Bahamas när besättningen såg något otroligt i vattnet. Det var en ung tjej, nära döden, som drev på en liten flottör.

Så hur fallde ett barn med namnet Terry Joe Duperrault i Atlanten? Hennes historia chockar och chockar dig lika.

Journey of Terry Joe till denna del av planeten planlades långt innan de skrämmande händelserna och skulle bli viktiga i livet för varje medlem i denna familj. Terrys far Arthur Duperrault, en 41-årig ögonläkare, och hans 38-årige fru Jean spenderade mycket länge på denna resa.

Naturligtvis ville föräldrarna ta med sina tre barn med dem: 14-årige Brian, 11-årige Terry och 7-årige René på en oförglömlig resa som de kommer att minnas hela sina liv. De hyrde en stor segelbåt "Blue Beauty" och gick för att studera Bahamas.

8 november 1961 seglade hela familjen, ledd av kapten Julian Harvey och hans fru, Mary, från stranden och satt ut på den mest fantastiska resan. I fyra dagar gick resan som urverk, precis som Duperrault planerade.

På den tiden reste Blue Beauty-yachten till östra delen av Bahamas och studerade de mindre öarna. Snart upptäckte de den plyscha Sandy Point-stranden och bestämde sig för att släppa ankare för att simma och dyka. De planerade också att samla ett stort antal färgglada skal, i hopp om att bevara minnet av denna resa.

Mot slutet av sin vistelse på Sandy Point berättade Arthur Duperrault för byn kommissionär Robert W. Pinder att "den här resan händer bara en gång i livet. Vi kommer definitivt tillbaka före jul. " Naturligtvis, vid det ögonblicket visste Arthur inte att hans planer aldrig skulle realiseras.

Så, efter att ha tagit vinden, seglade båten utanför Sandy Point och den 12 november gick och badade. På morgonen bestämde sig tjejen Terry Joe för att gå i pension i sin stuga. Men brors skrik väckte henne snabbt sent på kvällen och i det ögonblicket insåg hon att något hade gått fel.

Som Terry säger, 50 år senare: "Jag vaknade från min brors skrikande gråt" Hjälp, pappa, hjälp. " Det var så fruktansvärt skrik, när du inser att något väldigt hemskt hände. "

Det visar sig att den 44-årige militärkaptenen hade ett invecklat och mörkt förflutet, och det var på den oförskämda natten att han bestämde sig för att döda sin fru. Anledningen? Mary hade försäkring, vilken Harvey ville använda efter hennes död. Han tänkte att bli av med kroppen, kasta honom överbord och säga på stranden att Maria förlorades i havet.

Det mest intressanta är att i Harveys liv - det var inte det första fallet med hans fruers plötsliga död. Innan denna resa lyckades Harvey mirakulöst att fly från en bilolycka, där en av hans fem fruar dog av någon anledning. Och även han har redan fått obetydliga försäkringsbetalningar efter att hans båt och båt med sina fruar sjönk.

Men tyvärr gick allt fel som Harvey planerat. Arthur Duperrault såg oavsiktligt attacken mot Mary och försökte ingripa, men så småningom dödades. I desperata försök att dölja sitt brott och bli av med alla vittnen, dödade Harvey alla familjemedlemmar och lämnade endast den lilla Terry vid liv i sin stuga.

När Terry lämnade stugan hittade hon sin bror och mamma i en blodflaska på hyttens golv. Förutsatt att de var döda bestämde hon sig för att gå på däck för att fråga kaptenen vad som hade hänt.

Harvey drev dock tjejen ner, och Terry hade inget annat val än att gömma sig i sin stuga av rädsla. Hon bekände att hon stannade i stugan tills vattnet började fylla det. Först då bestämde Terry att klättra däcket igen.

Tydligen upptäckte Harvey kungstenarna (stängningar) för att översvämma båten. När Terry dykt upp på däck gav han henne ett rep som var knutet till sin båt. Förmodligen planerade kaptenen att döda tjejen.

Som nära vän Terry Logan sa: "Mest troligt när Harvey såg Terry på däcket, tänkte han att hon kunde överleva." Han bestämde sig för att det var bättre att döda henne. "Han började framåt och försökte hitta en kniv eller något att döda tjejen. hon var utom räckhåll. "

Lite Terry, i stället för att hålla fast repet, slängde det i vattnet. Harvey drog in i vattnet och försökte komma ikapp med båten och lämnade Terry ensam på ett sjunkande fartyg. Men det visade sig att det föräldralösa barnet inte är så svagt som Harvey bestämde vid första anblicken.

Terry Joe sa att hon frikopplade en liten flottör från båten och simmade bort på den så snart "Blue Beauty" gick under vattnet. Därefter "kämpade hon" med vädret. Av kläder på Terry var det bara en ljusblus och byxor som inte rädde från nattens kalla. På eftermiddagen förändrades situationen drastiskt, och Terri brände solens heta strålar.

Ensam drivande i det öppna havet förväntade sig Terry inte att bli räddad. Eftersom det är för inkonsekvent, antingen för fartyg eller för flygplan. En dag flyga dock ett litet flyg över Terry, men tyvärr såg piloterna inte henne.

Under en av de olyckliga långa dagarna i havet hörde Terry ett ljud och märkte i närheten av henne något som skjuter ut mot vattnets yta. Hon simmade upp i skräck och suckade - det var bara marsvin.

Tyvärr började överdriven och hårda förhållanden över Terrys sinne och hon började se hallucinationer. Som hon själv säger såg hon på ena sidan en öde öde, men stände vatten i hans riktning, han försvann. Så kunde inte länge, och snart glömde Terry.

Men ödet var stöd för Terry. Ett grekiskt torrt lastfartyg som passerade nära Bahamas märkte flickan och räddade henne. Flickan var nära döden. Dess temperatur nått 40 grader. Hennes kropp var täckt av brännskador och dehydrerades. En av besättningsmedlemmarna tog en bild av flickan i det öppna havet, som sedan slog hela världen.

Tre dagar efter Terrys räddning upptäckte kustbevakningen Harvey, som flyttade i en båt med Renes lik. Mördaren hävdade att stormen plötsligt började och båten började elda. Han sa också att han försökt misslyckas med att återuppliva flickan efter att han hittat henne bredvid den brinnande båten.

Snart, efter tanken på att rädda Terry Joe nådde Harvey, begick han självmord. Hans livlösa kropp hittades i hotellrummet.

Under tiden återhämtade den lilla Terry efter sju dagar, och poliserna kunde prata med den modiga tjejen. Det var då som Terry berättade händelserna i den hemska natten.

Minnet av familjen Terry Joe blev odödlig i Fort Howard Memorial Park. Tabletten säger: "Till minne av familjen Arthur U. Duperrault, förlorad i Bahamas vatten den 12 november 1961. De har för evigt hittat evigt liv i sina älskade hjärtan. Välsignade är hjärtets renhet, ty de kommer att se Gud. "

Vad än man kan säga, slutade livet för Terry Joe inte. Hon återvände till Green Bay och bodde med sin moster och hennes tre barn. Under de närmaste 20 åren talade hon aldrig om händelserna i den hemska natten.

Sedan 1980 började hon berätta sanningen för sina nära vänner. På grund av detta var hon tvungen att söka psykologisk hjälp. Senare bestämde Terry att skriva en bok och inbjöd hennes nära vän Logan till medförfattare. Boken "En: Förlorad i havet" blev en slags "bekännelse". Det kom ut under 2010 ett halvt sekel efter en hemsk olycka.

Det är otroligt att Terry själv uppträdde under presentationen av boken. Hon sa att förra månaden skrev hon sin bok till flera personer, bland vilka var hennes skollärare. "De ursäktade att de inte kunde hjälpa mig, stödja och prata. Och de bekände också att de var beordrade att hålla allt hemligt. Jag lärde mig att leva i tystnad. "

Terry Joe beskriver idag händelsen: "Jag var aldrig rädd. Jag var ute och jag var förtjust i vatten. Men viktigast av allt hade jag en stark tro. Jag bad till Gud att hjälpa mig, så jag gick bara med flödet. "

Idag arbetar Terry Joe nära vattnet. Hon säger också att boken var resultatet av hennes fortsatta läkning. Dessutom hoppas hon att hennes historia kommer att hjälpa andra människor att bekämpa tragedierna i sina liv och alltid gå vidare. "Jag trodde alltid att jag var rädd för en anledning", sa hon i en intervju. Men det tog mig 50 år att få modet att dela med mig min berättelse, som kanske kommer att ge hopp. "