Oscar 2017 - outfits - de bästa och sämsta klänningarna av stjärnor på den röda mattan

Många väntade med ett sjunkande hjärta för Oscarsceremonin 2017 - stjärnans kostymer går alltid ner i historien och ger beundran. Från år till år gör kända designers fantastiska klänningar av alla färger och stilar. De mode skapelser som skådespelerskan bär på den röda mattan diskuteras till sista sömman.

Röd matta Oscar 2017 - de bästa klänningarna

Så snart de nominerade blir medvetna om den eftertraktade statuetten, börjar fans spekulera om vad en viss stjärna kommer att göra med. Ibland presenterar skådespelerska överraskningar och visas på den röda mattan på ett ovanligt sätt. Men det finns tider när kändisar fortfarande motiverar hoppet på fans och gissningar av modekritiker. Vid årets ceremoni presenterades de bästa Oscarklänningarna 2017, vilket blev en riktig dekoration av ceremonin och gjorde ett ofördelbart intryck.

Emma Stone - klänning Oscar 2017

Huvudkänslan av den högtidliga händelsen Oscar 2017 - Emma Watsons outfit, gjorde en furor bland allmänheten. Hon uppträdde vid 89: e ceremonin i en lyxig Givency-kappa med guldfärg. Beskriva klädseln, vi kan skilja dess följande egenskaper:

  1. Bäst av allt motsvarar det två ord - femininitet och förfining. Detta motsvarar helt och hållet traditionerna för den högtidliga händelsen Oscar 2017, spektakulära outfits, varför beundran från år till år. Accentet var i midjan och själva klänningen gjordes i den gamla Hollywoods anda. Bilden lämnade ingen tvekan om att skådespelerskan kom för att vinna.
  2. Boring eller vice versa är för ljus en produkt som du inte kommer att namnge, efter allt är bilden kalibrerad till bagage. Botten var effektivt dekorerad med fyra rader av fransar, och toppen är gjord i form av en lysande bodice. Designerns mästerverk på bästa sätt betonade den idealiska figuren av Emma Stone.

Klänning Nicole Kidman - Oscar 2017

Den röda mattan hjälte var också Nicole Kidman, som valde en klänning från Armani Prive. På en annan skådespelerska skulle en sådan modell vara löjlig på grund av färg och design, men på Nicole såg hon perfekt ut. En liten pinsamhet hände när skådespelerskan precis kom fram till ceremonin. Designers har expanderat skådespelerskan med stenar, men tog inte hänsyn till ömhet i huden, så en röd remsa uppträdde i nackområdet. Men skådespelerska stämningen påverkas inte, hon fortsatte att posera med sin man . Vid Oscarceremonin år 2017 var Nicole Kidmans klädsel ett tydligt bevis på att skönhet kräver offer.

Klänning Kirsten Dunst - Oscar 2017

Vid den högtidliga händelsen presenterades Oscar 2017 klänningar som ytterst extravaganta och krydda eleganta alternativ. Så, Kirsten Dants valde produkten, gjord av modehuset Christian Dior. Den presenterade bilden sammanfaller nästan med förutsägelserna av kritiker att på utställningen i 2017 skulle outfitsna ha liknande stilar. Designerns mästerverk kan enkelt beskrivas som elegant, men elegant .

Klänningen Kirsten Dunst särskiljer sådana egenskaper:

Klä Charlize Theron på Oscar 2017

I kategorin av de mest sexuella bilderna slogs outfit Charlize Theron på Oscar 2017, som liknar den grekiska gudinnans stil. Endast i stället för den vanliga vita klädseln på skådespelerskan var en klänning med effekten av lågvatten i tre färger: svart, guld och havsvågor. Författaren av en så lysande i en bokstavlig och figurativ känsla av mästerverket är också modehuset Dior. Som karaktäristiska egenskaper hos modellen kan du lista de som skiljer några andra outfits vid Oscar 2017-ceremonin:

Klä Halle Berry på Oscar 2017

Vid den högtidliga händelsen Oscar 2017 präglas stjärnorna av stjärnorna av en ovanlig stil, som är memorerade och lockar uppmärksamhet. Detta överensstämde helt med bilden av Halle Berry:

  1. Ett praktiskt tillägg var upproret på locket på huvudet i stil med disco. Tack vare en fashionabel frisyr såg skådespelerskan yngre i flera år.
  2. Men inte bara detta lockade andra människors uppmärksamhet åt Halle Berry. Hon motiverade förväntningarna vid Oscar 2017-ceremonin, vars outfits är förknippade med excentricitet. Hennes beige klänning med grå-svart trim och med tunna remmar samlade i en knut på vänstra axeln, betonade den sköna figuren av skådespelerskan. Merit i sin skapelse tillhörde det kända modehuset Atelier Versace. Det uppdelade fansen i två läger, vissa kritiserade det, och andra - lovade.

Klä Alicia Wickander på Oscar 2017

Alicia Vikander gick med i kändisar som valde Oscar 2017-klänningarna, kännetecknade av oklanderlig smak. Designmodellen är perfekt för en slank figurskådespelerska och har sådana särdrag:

Jessica Bills Klänning - Oscar 2017

Jessica Bill, tack vare en väl skapad bild, förtjänat väl i kategorin "Oscar-bästa 2017". Hon gick med i en grupp älskare av guldfärg och gick längs mattan i en tight klänning från New York-märket Kaufman Franco. Omgiven av effekten av kedjepost, som innehöll produkten. På ett sätt såg skådespelerskan ut som en omhuldad statyett. Enligt färgschemat echade produkten med liten koppling och halsbandskrage.

Röd matta Oscar 2017 - de värsta klänningarna

Den högtidliga händelsen märktes inte bara med ögonblickliga vackra kläder, men också med kostymer som väckte skammen av kändisar och blev ihågkommen inte från den bästa sidan. De märktes som de mest uppenbara outfitsna Oscar 2017. Stjärnans rush visade inte sig vara effektiv och deras utseende i allmänhet visade sig vara förknippat med skandalösa fotografier som omedelbart spred sig i pressen. Sämsta outfits - Oscar 2017, presenteras av klänningar av sådana kändisar som ledde detta betyg:

Blanca Blanco på Oscar 2017 - klänning

Ärade första plats bland de kändisar som visade sig otroligt uppenbara klänningar - Oscar 2017, togs av den amerikanska skådespelerskan Blanca Blanco, som inte är mycket känd. Mest troligt bestämde hon sig därför för att uppmärksamma sin person och uppträdde offentligt i en otroligt spektakulär klänning. Den eleganta designen av produkten från Lanvin vid något tillfälle kunde inte rädda situationen, och Blanca var på ett sådant sätt att fotograferna kunde fånga sina beige skuggor. Enligt en version var skådespelerskan helt utan underkläder.

Blankas klänning hade sådana karaktäristiska drag, varav en blev orsaken till att produkten föll i kategorin "Oscar sämsta klänningar 2017": "

Mariah Carey - klänning Oscar 2017

Sångaren med världsberömda Mariah Carey är inte bara känd för sin talang, utan också för de lyxiga formerna. Stjärnan misslyckades med att visa dem vid ceremonin, men nåde motsatt effekt och var bland de kändisar som presenterade de mest misslyckade outfitsna på Oscar 2017. Den djupa halsen presenterade sångarens bröstkorg i en ogynnsam förkortning, eftersom korsetten var väldigt tätt för henne. Klänningen av Mariah Carey från Philipp Plein hade sådana särdrag:

Läs också

Katy Perrys Klänning - Oscar 2017

En annan siffra, skandalöst ihåg vid ceremonin, var sångaren Katy Perry. Hon verkade framför publiken i en strålande, rikt dekorerad paillettes spektakulär klänning från Jean Paul Gaultier. Kändis såg bra ut i det, men det stoppade inte designen från att falla in i kategorin "skandalösa outfits - Oscar 2017". Detta hände på grund av det faktum att klänningen vid något tillfälle gick ut bakom sömmen. De allestädes närvarande fotograferna fångade det här på bilden, som placerades i många utgåvor.