Nötkött revben i en multivariate

Förbered nötkreatursribben på olika sätt: lägg ut, stek, men det bästa alternativet är att göra revben i multivarket. Så de kommer att behålla alla sina användbara egenskaper och vitaminer och kommer att visa sig bara underbara för smaken. Låt oss överväga receptet för att laga köttbiffar i en multivark.

Nötkreatursribbar i redmond multivarken

ingredienser:

beredning

Förbereda denna maträtt, ta biffens revben, skölj med vatten och lägg till skålen multivarka förfettad med vegetabilisk olja. Krydda köttet med salt, peppar och stek i 40 minuter, sätt programmet "Baking": 20 minuter på varje sida. Efter färdig signalen växlar du multivärktorn till "Quenching" -läget och förbereder revbenen i ytterligare 50 minuter med locket stängt. Då skifter vi nötkreatursribben till en tallrik, och i stället för dem sätter vi i en skål, skärs med tunna rånar potatis. Först, salt till smak, tillsätt lite kokt vatten och koka i 35 minuter på "Plov". Vi serverar den beredda maträtten på bordet, dekorera potatis finhackade grönsaker av dill!

Nötkött revben i Panasonic multivark

ingredienser:

beredning

Vi börjar förbereda revbenen från att vi försiktigt skär dem i släta bitar ca 8 cm långa. Därefter fin shinkuem skalade grönsaker: selleri, morötter och lök. Hacka sedan persilja och timjan. Nu förbereder vi en marinaden i en liten tallrik. För att göra detta blanda sojasås, vegetabilisk olja, vitt torrt vin och en mängd olika örter och kryddor. Vi lägger köttet i en djup kastrull, häll marinaden och lämna i 3 timmar. Efter att ha satt revbenen i skålen multivarku, smörj med smör, tillsätt lök, svamp, morötter och selleri. Fyll på alla buljongen och sätt i "Slow-cook" -läget. Vi lagar biffens revben i 7 timmar och skifter sedan på en vacker tallrik, strö över örter och servera den till bordet.

Och du kan laga fårkaka i en multivark , men om du inte vill använda en assistent och pokoldovat över maträtten själv, behöver du ett recept på fåskens revben i ugnen .