Hur man binder ett bälte?

Idag är den naturliga strukturen av bälten på mode. Välj mocka, läder eller textil matt färg. Lackerade band är inte så vanliga, det kan inte sägas om produkterna av ett animaliskt tryck med dekorativa element, som nitar, strass, spännen.

Hur väljer man rätt bälte?

Flickor med magnifika former föredrar att välja breda band. De är visuellt smala. Smala variationer av detta tillbehör kombineras perfekt med jeans, byxor i originalklippet, monterade och flared kjolar, klänningar och jämn formlös cardigans. När det gäller flätade bälten, är det här alternativet idealiskt för älskare av hippy , country, cowboy och boho stilar.

Hur vackert att binde ett bälte?

Hur man binder ett tunt bälte? Prova en enda nod. För att göra detta måste du passera bältets ände genom spännet och dra sedan ner det under bandet, dra upp det. För att slutföra "kombinationen" ytterligare, måste du ta ner produkten och igen under bältet själv. Den slingliknande knuten är väldigt intressant. Det är nödvändigt att vinda änden genom spännet själv, sedan ner under bältet och upp genom slingan och sedan in i den stora slingan. Dubbelknut är ett lämpligt alternativ för mycket långa produkter av detta slag. Inte mindre imponerande utseende och en enkel bunt. Bandet kan också binds i en snygg klassisk knut utan att passera änden genom slingan.

Sätt att binda ett brett bälte en stor mängd. Hur man binder ett bälte på en kappa? Det mest primitiva sättet är att sätta ändarna på bältet tvärs och dra åt slingan. Genom att göra en ögla i båda ändar kan du få en fjärilknut. Det är också möjligt att bilda en slinga från den ena änden av bältet och ta den andra änden under den första. Den ursprungliga knuten i form av en diamant kommer utan tvekan att locka uppmärksamhet hos andra.