Fläsk i multivariaten

En multivariate hjälper till och med en ung, ojämn värdinna laga läckra och obehagliga rätter, inklusive t ex fläsk. I den här artikeln kommer vi att hjälpa till att förstå de erfarna, och inte mycket, hemmafruarna med hur man lagar fläsk i en multivariat.

Stekt fläsk i en multivariate

Man bör komma ihåg att det äkta stekt köttet med en crusty skorpe i multivarkern inte är kokt, det vill säga att fläsken förstås är brunad, men det kommer inte att krossas, så glöm inte det och överstoppa inte köttet för ingenting. I det här receptet kommer vi att prata om hur man förbereder en riktig biff i en multivariat.

ingredienser:

beredning

Till att börja med förbereder vi kött: min, torka och krydda vår biff. Häll i vegetabilisk olja, välj "Frying" eller "Baking" och börja laga kött: för 200 gram stek är tillräckligt i 5 minuter på varje sida under det stängda locket.

Fläsk i multivaretten kommer att vara ännu mer tillfredsställande om sidrätterna är stekt potatis, peppared med grillsås. Och för de som går ner i vikt kommer ett utmärkt ackompanjemang till maträtten att fungera som en lätt grönsaksgarnering eller sallad.

Fläsk ångad i en multivariat

Men konstigt kan det låta, fläsk är faktiskt ganska användbart och dietkött, så försök att diversifiera din kost, glöm inte om receptet på fläskkotlettångat.

ingredienser:

beredning

Separerat från skorpan av vita brödsmulor som blötläggs i mjölk eller grädde och passerade sedan genom köttkvarn tillsammans med en marmelad, lök och svamp. I malet kött, tillsätt kryddor och ägg, så att skivorna är mer saftiga, kan du också sätta 50 gram mjukt smör.

I skålen häller multivarki 2 liter vatten, och de formade skivorna sätter i en behållare för matlagning för ett par. Stäng locket och laga "On Steam" tills ljudsignalen. Delikata ångbitar kompletterar potatismos.

Stekt fläsk i en multivariate

Tyskt kök välkomnar oss med sitt traditionella nyårs maträtt - fläsk i öl. I detta recept inspirerades vi också av västeuropeiska recept och bestämde oss för att berätta hur man lagar grillat fläsk på öl i en multivariat.

ingredienser:

beredning

På den uppvärmda vegetabiliska oljan steka de hackade lökarna och vitlökarna i "Baking" -läget i ca 7 minuter, och efter att ha torkat fläsk och "baka" ytterligare 5 minuter. Nu är det dags att lägga till öl, kryddor och laga i ytterligare 40 minuter med locket stängt och avta ångventilen (!).

Om du inte gillar öl kan du säkert ersätta den med samma mängd vatten, buljong eller vitt vin. En klassisk rätter till ett hett fläsk är stewed potatis.

Fläsk i folie i multivark

ingredienser:

beredning

Fläskfilé skärs över 2/3, var 3: e centimeter. I skärningarna gnuggar vi kryddor och där lägger vi också cirklar av tomat och ost. I varje snitt kan du också sätta dina favoritväxter: basilika, timjan eller persilja. Vi tätt lindar haket i folie. Förberedelse av fläsk i multivarket tar 1 timme i "Bake" -läget. Den färdiga maträtten är skuren i portioner och serveras med en grönsaksgarnering och tomatsås. Bon appetit!