Nötkött med svamp i krämig sås - recept

Idag har vi förberett dig ett par underbara recept för att laga nötkött med svamp och hemligheten hos ömheten hos denna maträtt är i en krämig sås. I kombination med nötkött kommer denna sås att ge mjukhet och otrolig juiciness, vilket ibland är mycket svårt att uppnå från denna typ av kött. Men nötkött är en av de mest användbara livsmedelsprodukterna, som innehåller vitala mikroelement. Låt oss snart börja förbereda denna läckra, delikata och hälsosamma maträtt!

Nötkött i gräddesås med porcini svamp

ingredienser:

beredning

Förberedd för att laga nötkött, skär i avlånga bitar i storlek 2 till 4 centimeter. Dusta dem med salt och peppar, lägg köttet i en stekpanna med smält smör på det och steka tills vätskan avdunstar.

Vita svampar, vi förkoka i saltat vatten i ca 15 minuter. Ta bort dem från vattnet, kyla det. Skär sedan svampen i halva ringar, lägg dem i stekpannan till köttet. Lägger olivolja på dem, steka allt tills guldskorpor dyker upp. Lägg nu löken i halvringar. Minimera gasen till ett minimum och steka allt tills lökens mjukhet, kom ihåg att röra den.

I någon form häller vi grädde, lägg till dem finhackade, färska grönsaker av dill, blanda och häll allt över nötköttet med svamp. I lågt eldläge, stek maträtten i 13-15 minuter.

Vi rekommenderar att du äter varmt med någon garnering du väljer.

Nötkött stuvat med svamp i krämig gräddsås

ingredienser:

beredning

Nötköttfilé, tvättas i vatten, dräneras med en servett, skärs i kuber, men inte fin, eftersom köttet fortfarande blir stulen. Stänk de hackade bitarna med peppar, salt, vatten med sojasås, blanda och ge stå i 15 minuter. Häll sedan olja i stekpannan, kalcera den och stek biffen på den tills en vacker skorpa bildas.

Brazier, helst gjutjärn, sätt på en spis, med en smörbit. Vi spred det till det, skurna i 4-6 skivor pecherry, podsalivaem och stek dem tills de är helt beredda att bilda en skorpa. Tillsätt de tärda lökbitarna och stek dem också, blandade med svamp. Efter att ha lagt ut här, tidigare stekt biff och häll grädden tillsammans tillsammans med gräddfil. Vid minimum värme, med locket stängt, gryta i 20 minuter.

Denna maträtt kommer att ge ömhet och piquancy, till något av ditt garnering!