Grönsakspott med potatis

Den överflöd av färska grönsaker på sommaren gör att du kan mata din familj med en enkel men mycket välsmakande maträtt som heter ragout. Basen på denna maträtt kan vara vilken grönsak som helst, men idag talar vi om hur man gör en grönsakspott med potatis.

Recept för grönsakspott med potatis

ingredienser:

beredning

Lök och morötter rengörs, krossas med strån och stekas i en kittel eller kastrull med en tjock botten till rodig. Kasta sedan de skalade och tärnade knölarna av potatis och zucchini. Där skickar vi sötpeppar, hackade skivor eller sugrör. Skydda med lock och simma på lätt eld i femton minuter. Sedan sätter vi tomaterna, krossas med kuber, krydda med salt, peppar och laga mat i ytterligare tio minuter. Kasta hackad vitlök och låt den brygga i tio minuter. Färdiggjord gryta dekorera när du serverar med kvistar av färska gröna.

Grönsakspott med kött och potatis

ingredienser:

beredning

Fläsk tvättad, vältorkad och skuren i kuber av medelstorlek. I en flaska blomkål eller en kruka med en tjock botten hälls lite vegetabilisk olja och lägger det färdiga köttet i det. Stek på hög värme tills en jämn vacker skorpa, rör om.

Vi rengör och finhack löken, skift den till kött och stek i fem minuter. Potatis och zucchini knölar skalas, krossas i kuber, brunas individuellt i en stekpanna med vegetabilisk olja och skickas till en panna till köttet. Sedan kastar vi de stekt bönorna, även stekt i en stekpanna. Färska tomater och skalad vitlök finhack, söt bulgarsk peppar skuren i remsor och bonde till resten av grönsakerna. Fyll på alla buljong, beredda från vatten och bouillon kub, mixa, krydda med salt, peppar och löv av torkad eller hackad färsk basilika.

Koka den under locket på låg värme i tjugo minuter efter kokning av grytan. När du serverar, dekorera grenarna med färska gröna.

Grönsakspott med äggplanter, potatis och kål i en multivariat

ingredienser:

beredning

Vi rengör glödlampan, skär den i halva ringar och placera den i multivarkens behållare, som tidigare har hällt vegetabilisk olja in i den. Slå på "Frying" eller "Baking" -läget och stek laxringen tills det är guld i cirka femton minuter.

Under tiden förbered resten av grönsakerna. Till att börja med kommer alla av dem att tvättas och torkas. Potatis skalas och skärs stor. Vi hugger kål och paprikor med kronblad, och zucchini och aubergine är halvcirkelformiga. Tomater skärs i små skivor.

Lägg nu grönsakerna i följande ordning: potatis, kål, söt bulgarsk peppar, zucchini squash, aubergine och tomater. Varje skikt kryddas gradvis med örter, kryddor, peppar och salt. Vi avslutar med ett lager av hackade färska gröna. Vi installerar "Quenching" -programmet i en timme.

Om så önskas kan du lägga till i slutet av beredningen hackad vitlöksklyfta eller sojasås .