Makaroner i ugnen - recept

Pasta , kokta i ugnen, är väldigt närande och välsmakande. Och om de fortfarande är fyllda med några ursprungliga fyllningar, så kommer det inte att finnas några släpp från gästerna, och alla kommer definitivt att begära kompletteringar.

Receptet på fylld pasta i ugnen

ingredienser:

beredning

Receptet på bakad pasta i ugnen är ganska enkel och tar inte mycket tid. Så, först häller vi vattnet för pastan i en kastrull, lägger den på spisen, slår på elden mer genomförbar och väntar på att den ska koka. Sedan tar vi makaroner för fyllning, vanligtvis är de täta nog, vi slänger dem i kokande vatten och vi rör om att produkterna inte samlas ihop med varandra. Koka pasta minuter 4, och torka sedan försiktigt vattnet, vattna dem med vegetabilisk olja och låt dem svalna helt.

Den här gången rengör vi glödlampan från skalen och skärs i halva ringar. Smält en smör i en stekpanna, sätt löket och skicka det tills det är klart. Under tiden bearbetar vi och svamp svampar. När löken blir helt transparent, lägg i stekpannan riven paprika och gurkmeja, salt till smak, blanda och sprida svamp. Du kan lägga till hackad vitlök och färska gröna grönsaker för en mer piquant smak och arom. Därefter sätter vi köttmjölk i grönsaksrödningen, blanda noggrant och steka allt på medellång värme med locket öppet tills köttet är helt klart och vätskan avdunstar.

Därefter förskjut försiktigt den färdiga fyllningen i en skål och låt svalna. Torka sedan pastaen , lägg dem i en bageri, häll grädde, strö över ost och skicka till en förvärmd ugn i 25 minuter.