Kate Middleton och Elizabeth II besökte Chelsea Flower Show

Inte tidigare hade samtalet på hertiginnan i Cambridges syster dött på Internet, som Kate Middleton gav ett nytt tillfälle för konversation. Hertiginnan, tillsammans med drottning Elizabeth II i Storbritannien, besökte Chelsea Flower Show, som öppnade igår i London.

Kate Middleton

Elegant bild från Middleton och Drottningen

Kunglig familjens kvinnor - ett ganska vanligt fenomen vid den årliga blomningen. Som det händer är hon besökt av Elizabeth II, men någon av släktingarna kan följa med drottningen. I år var företaget till Storbritanniens monark Kate Middleton, som, som alltid, var vacker. På utställningen av blommor, hertiginnan satte på en mörkgrön klänning med en vit blomma tryck av midi längd från det franska varumärket Rochas värt $ 2000. Produkten var en kombination av stil bodice "kimono" och voluminous flygande kjol. För att slutföra bilden plockade Middleton örhängen med smaragder och höghåriga skor med en aldrig tidigare skådad färg.

Hertiginna Catherine på Chelsea Flower Show
Kate Middleton i en klänning från varumärket Rochas

Med elegans var bild av drottningen inte på något sätt sämre än Middleton. Elizabeth II på Chelsea Flower Show kom i en kjol med ett blommigt tryck av blått och vitt. Drottningens bild kompletterades med en blå jacka, vita handskar, ett pärlhalsband och en svart handväska. Kate och Drottningen gick igenom BBC Radio-utställningen, som heter 2 Feel Good Gardens. Hon leddes av Chris Evans och Mary Berry, de berömda brittiska modellerna som arbetar för BBC Radio. Dessutom tittade kvinnor på exponeringen av Mind Traps, som var intresserad av sin extravagans och ovanliga urval av blommor.

Drottning Elizabeth II
Chelsea Flower Show
Läs också

Berömda gäster på Chelsea Flower Show

Förutom hertiginnan av Cambridge och Drottningen av Storbritannien, deltog utställningen av många stjärngäster. De flesta journalisterna var intresserade av skådespelerskan Judy Dench, som anlände till evenemanget i gråbyxor, en vit topp och en lätt lång överrock. Bredvid fotograferna ställdes skådespelerskan Joan Collins, som kom till utställningen, tillsammans med Percy Gibson. Joan för denna händelse valde att bära ett vitt och rosa ensemble bestående av en topp, en penna kjol och en lätt jacka.

Skådespelerska Judy Dench
Percy Gibson och Joanne Collins

Media mogul Rupert Murdoch och hans fru Jerry Hall var också på Chelsea Flower Show. Vid denna händelse hade mannen en grå kostym med en vit skjorta, och hans följeslagare var en svart klänning med broderi i form av stora blommor, vilket stramade figuren. Alex Chang-modellen glädde alla närvarande med ett ganska enkelt, men samtidigt stilfullt sätt. Det fanns inga blommor som moderna modekvinnor älskar att bära, men ett svartvitt gamma av T-shirts och kjolar var perfekt kombinerat med en ljus rutig kappa grå färg. Bilden av Alex kompletterad med svarta sandaler på en lågklack och en liten vit handväska.

Rupert Murdoch och Jerry Hall
Alexa Chang
Blommor från utställningen