Lenten kakor

Bland andra typer av bröd är mager tortillor de mest variabla och funktionella. Tårta kan ätas precis som det, doppa i en sås eller omsluta dina favoritfyllningar. Bland annat är de ojämförligt snabbare och lättare att förbereda utan att ens ha speciella färdigheter i att baka bröd.

Lenten kakor på en stekpanna

Söta kakor - något som pannkakor, som du kan äta varmt, strö över pulveriserat socker eller servera förutom färska frukter och sylt av dem. Receptet på dessa platta kakor kom från Indien och innehåller sötpotatis, men i vår verklighet, i avsaknad av sötpotatis, kan du använda morötter eller pumpor.

ingredienser:

beredning

Skiv den söta potatisen i kuber och baka. När bitarna blir mjuka, kyla dem och hugga. Späd ut jästen separat i sötad sojamjölk (du kan ersätta den med vatten). Häll jästlösningen till potatisen och tillsätt sedan mjölet. När degen sätts ihop, lämna den i en halvtimme, dela sedan i portioner och rulla. Var och en av tortillorna steker i värmd olja i en halv minut på båda sidor.

Råg rågbröd - recept

Om du gillar att fylla kakor med olika ingredienser, kom ihåg receptet för dessa rågpita . Under kokning sväller de och bildar i mitten en hålighet, lämplig för fyllning med några föredragna ingredienser.

ingredienser:

beredning

Honung späds ut i varmt vatten och strö jäst. Efter 5 minuter hälls vegetabilisk olja i den aktiva jästlösningen och blandas. Blanda båda typerna av mjöl tillsammans och häll flytande komponenter i dem. Lipkovatoe deg lägg på ett mjölstoft bord och knä till jämnhet. Dela deigbollen i 8 lika delar, välj varje rulle och lägg den bakade på pergamentet vid 230 grader i 5 minuter.

Lenten kakor på saltlösning

ingredienser:

beredning

Blanda de första para torra ingredienserna och tillsätt salt till dem. Tillsätt gurka saltlösning och smör till den resulterande blandningen och börja blanda. När samlingen samlas, gå till arbetsytan och fortsätt arbeta degen tills den blir elastisk. Lämna den gjutna klumpen i värmen i en halvtimme, och fortsätt sedan till att rulla och steka i en torr stekpanna.

Lentilkakor i ugnen

Om du gillar focaccia, då kommer den här lilla versionen av beredningen av en doftande italiensk tårta att passa dig. Oljens överflöd gör det färdiga brödet varmt och mildt, och du kan lägga till ännu mer smak genom att använda ett urval av färska örter.

ingredienser:

beredning

I mitten av en mjölglatta spädas jästen i varmt vatten. Knippa den mjuka degen och börja köra olivolja in i den. Sprid den oljiga degen i en uniform med ett enda lager, gör sedan små spår över ytan, strö salt och löv med rosmarin. Skicka kakan i en halvtimme, sedan gå till bakning vid 200 grader i ytterligare en halvtimme.

Lenten kakor - recept

ingredienser:

beredning

Öl bör värmas lite och blandas sedan med jäst och torkad vitlök. Tillsätt mjöl till jästlösningen och ät degen i 8 minuter. Kombinera den beredda degen med smör och låt den sedan stå i en halvtimme. När du plockar degstyckena sträcker du dem och friterar dem på en väluppvärmd grill.