Kycklingvingar i honungs-sojasås

Om du gillar kycklingvingar, föreslår vi att du försöker mycket originella recept för deras beredning i honung-sojasås. Tack vare honung, köper skålen en utsökt smaklig skorpa och söt smak, och sojasås och kryddor ger en god smak och piquancy.

En gång kokta kycklingvingar i honungssås så kommer du alltid att vara bland fansen i detta kulinariska mästerverk. En uppsättning marinade ingredienser kan varieras beroende på din smak och preferenser, och användningen av salt kan elimineras helt eller tillsatt till ett minimum, eftersom sojasås är salt nog att smaka.

Recept för kycklingvingar i honung-sojasås i ugnen

ingredienser:

beredning

Kycklingvingarna tvättas väl och dräneras med en pappershandduk eller servetter. Vi skär vingarna på leden till länkarna och lägg dem till skålen.

Blanda vätskan eller smält honung med sojasås, Dijon senap och ketchup, häll svart och röd peppar, om nödvändigt salt och blanda. Fyll de färdiga marinadeberedda vingarna i en skål och glöm dem om i en timme.

Vi lägger bakplåten med pergamentpapper eller folie, oljad med olja och lägger ut de sylta vingarna på den. Bestäm disken i ugnen, värmd till 195 grader, i trettio minuter. Efter tiden är de ruddy doftande vingarna redo.

Vingar i honungs-sojasås i en multivark med sesam

ingredienser:

beredning

Tvätta kycklingvingarna i en behållare och blöt i marinaden, beredd genom att blanda flytande honung, sojasås, skalad och krossad vitlök och kryddor för kycklingen. Bestäm i kylskåpet i sju till åtta timmar för betning.

När tiden har gått, häller vi lite vegetabilisk olja in i multivarkens tank och skickar där de betade kycklingvingarna. Häll ut resten av marinaden och ställ in enheten i läget "Bake" eller "Frying" och ställ in tiden i en och en halv timme. Öppna under kokkärl med jämna mellanrum locket på multivarken och häll disken med den bildade vätskan. Så vingarna kommer att bli saftiga, med en aptitretande skorpa. Femton minuter innan matlagningen slutar, sprinkla disken med sesamfrön.

Vingar i honung-sojasås i ärmen

ingredienser:

beredning

Kycklingvingarna tvättas och torkas väl.

Blanda sojasausen, den flytande honungen, tomatpastaen, saften av en halv citron och pressa genom vitlökspressen, tillsätt kryddorna till kycklingen och den svarta jordens peppar. Den resulterande marinaden är fylld med vingar, försiktigt blandad och lämnas i kylskåpet i fem till sju timmar.

Sedan skifter vi de torkade vingarna i ärmen för att baka, vi knyter den från två sidor, vi gör flera punkteringar ovanpå och lägger den på en bakplåt. Bestäm disken i en uppvärmd till 195 graders ugn i fyrtio minuter.

Vid slutet av tiden, försiktigt, för att inte brinna, tar vi ut färdiga doftande kycklingvingar från ärmen och serverar dem till bordet.