Kyckling köttbullar i krämsås

Köttbullar - skålen är enkel, men mycket hjärtlig och välsmakande. Hur man gör kycklingbettbollar, läs nedan.

Kyckling köttbullar i krämig sås - recept i en multivariate

ingredienser:

beredning

Kycklingfilé och hälften av lök twisted i köttkvarn. Vi driver ägget och lägger kryddor till smak. Fyllningen kommer ut ganska vätska, så för tätheten lägger vi till semolina. Vi blandar väl, bildar köttbullarna och skickar dem till multivarken, som tidigare smörts med olja. I "Baking" -läget kan vi stå 10 minuter på ena sidan och sedan försiktigt vända om och förbereda samma mängd. Ta sedan köttbullarna noggrant, lägg de hackade lökarna och morötterna i en skål och stek i 10 minuter och rör om grönsakerna från tid till annan. Lägg dem på toppen av köttbullarna, fyll det med grädde. För att smaka, lägger vi till salt, om det behövs, och i "Quenching" -läget förbereder vi 30 minuter. Detta recept kan ändras något för att göra disken mer kostsam. Då behöver inte köttbullar och grönsaker stekas. Lägg bara ut de beredda lökarna med morötter i multivarken, lägg de råa formen på toppen, häll grädden och koka kycklingbullarna i flamsås i multivarken i "Quenching" -läget i 60 minuter.

Kyckling köttbullar i krämig tomatsås

ingredienser:

beredning

Vi förbinder det kokta riset med malet kött, kör ägget, tillsätt salt och sätt kryddor. Vi bildar köttbullarna och stek dem tills de är röda i olja. Mala lök och morötter. Värm upp oljan separat, häll i mjölet och blanda väl. Stek den tills guldbrun. Haka löket till genomskinlighet, tillsätt morötter och koka tills det är mjukt. Tomatpasta föds i 100 ml vatten, vi häller den i en stekpanna, lägger till grädde och låt såsen koka. Vi lägger stekt köttbullar i en djup stekpanna och häller dem med den resulterande såsen. Om det kom för tjockt, kan du hälla kokt vatten. Vi släckte köttbullarna i ca 15 minuter, och vi krossade de strimlade gröna.

Kyckling köttbullar i krämig svampsås

ingredienser:

För köttbullar:

För sås:

beredning

I en skål, lägg ut hakan, zucchini tre på en rivare. En vitlöksklyfta och en liten tomat. Solim, tillsätt kryddorna och blanda väl. Vi bildar köttbullarna och stek dem tills de är röda. Fortsätt nu till såsen: hackad melenku lök yngel tills transparensen. Tillsätt lök skuren i tallrikar och stek i ca 5 minuter. Häll i grädden och koka. För att smaka på peppar och salt. Allt, såsen är klar. Om grädden är mager, är det bättre att lägga till 1 matsked mjöl för att göra såsen tjockare. Vi lägger köttbullarna i en form, vi lägger såsen med svamp ovanpå dem och lägger dem i ugnen. Skaka i 190 grader i 30 minuter.

Kyckling köttbullar med ris i krämig sås

ingredienser:

beredning

Vi kombinerar kycklingmalet kött, kokt ris, ägg, hackade lök, vitlök, salt och kryddor. Tja, allt är blandat och vi gör små köttbullar. Stek dem i en uppvärmd stekpanna till rött. För såsen i en annan panna värms vi upp vegetabilisk olja och skickar mjölet på det i ca 2 minuter, omrörning. Häll långsamt i buljongen och blanda. Tillsätt sedan grädden och laga såsen i ca 2 minuter. Fyll dem med vår zagotovochki och stuv hönsfettbullar i krämig sås i en stekpanna i ungefär en kvart i timmen. Njut av din aptit!