Tantens syndrom

Det verkar vara ingen tjej, men ännu inte en dam av Balzacs ålder - en kvinna, men det kan vara annorlunda. Någon ändrar tjejens mini-kjolar till snygga snygga kläder, betalar tid och ser fram emot framtiden med hopp, och någon ändras i tofflor, sätter på något formlöst och grumbles, grumbles, mumlar ... Detta tillstånd kallas "mosters syndrom" , när du inte förväntar dig något gott från livet, ser du inte en ursäkt för att titta på dig själv och helt lämna livet och vårda barn.

8 bud eller hur du kan bli av med din mosters syndrom

  1. Först och främst måste du återvända kvinnan. Att gå med barnet är naturligtvis bekvämt i ballettskor eller skor, men skor på hårnålen borde ligga i någon kvinnas garderob, som ett par klänningar på väg ut. Ner med en tråkig svans på huvudet: det är dags att ändra bilden, satsa på ljusstyrka och personlighet. Det är nödvändigt att införa förtroende för dig själv att du fortfarande är på väg att gå! Och ålder är inte ett hinder.
  2. Gör allt med lätthet och kärlek. Att känna sig bra och njuta av varje minut som spenderas med barn och man, är det nödvändigt att överge den drivna hästens roll. Inte tillräckligt med tid att rengöra? Det är värt att locka sin son eller dotter, och du kan shoppa med hela familjen i helgen.
  3. Det ser bra ut även hemma, när ingen än hushållet ser det. Den gamla favoritbadrocken byts ut med ett bekvämt kit, och inga smutsiga hår och snygga naglar.
  4. Var inte intresserad av andras åsikter. Det är bara "moster" som är intressanta, "vad folk säger." En självsäker kvinna går igenom livet med huvudet hållet högt och gör bara vad hon vill, utan att titta på någon annans åsikt.
  5. Bli av med din mosters syndrom, kom ihåg att ingen saknar någonting för någon. Hustru och mamma behöver inte stå i timmar vid eldstaden, förbereda raznosoly och varje dag golvet i huset. I slutändan, om golvet tvättas endast en gång i veckan, kommer ingen att dö av det, och i stället för en 5-rätters middag kan du erbjuda hem något från halvfabrikat .
  6. Kombinerat äktenskap, en man vill i första hand se bredvid en kvinna - en vän, älskare och mus, men inte en kock och en renare. Du kan fråga varje medlem av det starkare könet vad han föredrar: ett rent hus och en borsch, men en arg och skingrande fru eller stekt ägg och otvättat kön, men i kombination med en vacker förförisk och framför allt en snäll kvinna i allt och alltid stödja sin man? Svaret är entydigt.
  7. Mosters syndrom kommer att gå ifrån om du glädjer dig själv, andra, en ny dag, en lätt bris och alla de små saker som utgör livet.
  8. Alltid och överallt vara redo för sex. Var inte rädd för experiment och ge glädje åt din partner.