Kaya Gerber, dotter till Cindy Crawford, fortsätter att erövra podiet

16-åriga dotter till den berömda modellen Cindy Crawford - Kaya Gerber, fortsätter att erövra podiet och delta i de mest populära designernas utställningar. Nu i Frankrike äger modeveckan, där ett brett utbud av märken organiserar olika utställningar med stor omfattning. I går var inget undantag, och Fashion House Yves Saint Laurent presenterade vårsommar samlingen nästa år vid foten av Eiffeltornet. Den 16-årige Gerber blev den mest diskuterade modellen av den här showen, som i princip inte är förvånande, för Kayi har en personlig förebild.

Kaya Gerber

Yves Saint Laurent-showen var storartad

För att visa sina skapelser valde den kända designer Anthony Vacarello, som nu arbetar på Yves Saint Laurent Fashion House, en ganska berömd plats. Utställningen av detta varumärke hölls igår kväll i det historiska distriktet i Paris, där strålkastare spotlighted inte bara podiet med chic modeller, men också Eiffeltornet. Wakarellos skapelser representerades av sådana modeller som Kaya Gerber, Valeriya Kaufman, Anya Rubik och många andra. Det är värt att notera att alla tjejer är mycket smala och liknar varandra.

Kaya Gerber i Yves Saint Laurent i Paris
Anya Rubik
Valeriya Kaufman

I samlingen, representerad av Kaya Gerber och andra modeller, kunde man se noterna av trenderna från 80-90-talet från förra seklet. Anthony lyckades skickligt kombinera stilen av hippies och naturstenar, fransar och blusar av silke, ett överflöd av läder, rhinestones, päls och strutsfjädrar.

Yves Saint Laurent Collection

När det gäller den 16-årige Gerber visade flickan flera bilder på en gång. Den första var gjord av glänsande svart material och var en extremt korta kvällsklänning utan band och voluminös draperi i midjan. Den andra bilden var förståelig: på podiet kom Kaya i en mångfärgad blus med en djup halsringning och volymmiga ärmar som gjordes i korta läderbyxor-Bermudas. I allmänhet noterade modekritiker att i denna samling av Yves Saint Laurent inte fans hittar massiva skor och skrymmande smycken. Anthony föreslår att man lägger tonvikt på intressanta kläder, som kompletterar henne med tofflor på en tunn hårnål och låga tillbehör.

Kaya Gerber - den andra bilden
Läs också

Kaya försöker skilja mellan arbete och studier

Trots den enorma arbetsbelastningen på jobbet glömmer 16-åringen Gerber inte att studera. I en av hennes senaste intervjuer erkände Kaya att skolan nu är hennes viktigaste yrke, och hon betalar mycket studietid:

"Jag vill inte skryta eller klaga, men det finns inte en enda ledig minut i mitt schema. Bara sent på kvällen kan jag ge mig personligen en halvtimme. Varje dag går jag i skolan och därefter kör jag till jobbet. Att kombinera dessa två saker är ganska svårt, men jag måste göra det för att få en anständig utbildning. Kanske verkar det konstigt för någon, men nu är det viktigaste för mig att studera. Att gå till skolan försöker jag glömma mitt arbete. Jag diskuterar inte grundläggande arbetsmoment med vänner, bara om kompisarna inte är kopplade till modellbranschen. Detta tillstånd gör det möjligt för mig att koncentrera mig bättre på att få kunskap. "