Komposit av svampar för spädbarn

Såsom är känt, är pommes frites en av de mycket användbara torkade frukterna, som har utmärkta smakegenskaper och har också en terapeutisk effekt på barnets kropp. Många barnläkare rekommenderar att man fyller pommes frites i barn från åldern av åtta månader, särskilt i en period när det inte finns någon färsk frukt.

Vad är användbart för kompott av plommon för ett barn?

För det första är kompositer av svampar det bästa botemedlet för förstoppning, vilket så ofta inträffar hos barn i det första året av livet på grund av problem med mag-tarmkanalen. Förutom att förbättra tarmperistaltiken kommer denna kompott att berika barnet med särskilt värdefulla vitaminer i grupperna A, C, B, liksom natrium, magnesium, fosfor, kalium, kalcium och järn.

Hur man lagar komposit av svampar för spädbarn?

ingredienser:

beredning

Plyson måste förordnas och sköljas flera gånger noggrant i varmt vatten. Lägg sedan pommes frites i en emaljpanna, täck med socker och häll varmt vatten. Väl blandade ingredienser släcker sig. Så snart komposten kokar är det nödvändigt att minska värmen och laga mat i 15-25 minuter. Drick för att kyla och du kan ge barnet.

Det bör noteras att pommes frites är en söt söt torkad frukt, så att du kan förbereda kompoten utan socker.

Recept för komposit av pommes frites och torkade aprikoser

Nödvändiga ingredienser:

Torkade aprikoser och svampar ska tvättas noggrant, sedan blötläggas i vatten i ca 1 timme. Sätt på eldkakspanna med kallt vatten. När vattnet kokar, lägg alla ingredienserna i en kastrull och koka tills det mjuka i ca 15-20 minuter. Komprimera sedan till påfrestning, kyla och drycken är klar för användning.

Komposit av svampar för spädbarn - det är inte bara gott men också mycket användbart! Och det är bättre om du gör pommes frites själv.