Familjen berörde Cindy Crawford med en grattis på födelsedagen

Familjehälsningar på Internet ökar popularitet. Igår gratulerade släktingar 51-årsjubileet av ex-podiestjärnan Cindy Crawford. För att göra detta tog de sig till sociala nätverk, placerade bilder på dem från familjearkivet och gav dem fina signaturer.

Randy Gerber och Cindy Crawford

Gerber och ett foto för 25 år sedan

Randy Gerber, Crawfords man, med vilken modellen har varit i ett förhållande för kvart i ett sekel, bestämde sig för att överraska sin fru med en gammal ögonblicksbild. Han publicerade på Internet ett foto som togs 1992, när relationerna mellan Randy och Cindy just började. På den kan du se toppmodellen på 90-talet, sitter i handen av Gerber, förresten, också en före detta modell. Under bilden skrev mannen mannen följande ord:

"Min kära, grattis på födelsedagen! Jag kan ärligt säga att bara numret har förändrats, och som du var min lilla tjej, så stannade hon. Återigen gratulerar jag. Du är den vackraste kvinnan i världen! ".
Cindy och Randy 1992

Därefter fick nätverket en grattis från Kaya, dotter till stjärnföräldrar. På hennes sida i Instagram publicerade flickan en ram från hennes barns album. På den, vilar Kaya tillsammans med sin bror och mor i Disneyland. Under fotot var skrivet grattis:

"Mamma, du har alltid varit bäst för oss, och jag är säker på att det alltid kommer att vara så! Grattis på födelsedagen, du. Familjen älskar dig. "
Skott från ett barns album Kayi Gerber
Läs också

Randy och Cindy - en roman med en längd av 25 år

Gerber såg Crawford vid en av utställningarna 1992. Då var det redan känt att Cindy och hennes man Richard Gere inte bodde tillsammans. När Randi erkände att han älskade den berömda modellen så snart han såg det, och ytterligare kunskap förstärkte denna känsla. Bröllopet av älskare ägde rum 1998, och ett år senare föddes Cindy en pojke som heter Presley. Kaya föddes i september 2001.

Nu går Cindy inte längre på podiet, även om det fortfarande visas på tidskrifterna. I en av hennes senaste intervjuer erkände kvinnan att hennes barn också vill följa i hennes fotspår, och hon stöder dem på alla möjliga sätt. Och om Presley bara gör de första stegen i sin karriär, så har Kaya redan skrivit flera seriösa kontrakt.

Cindy och Randy med barn