Jennifer Aniston besviken fans: fortsättningen av "vänner" kommer inte att vara

Men grymt det låter, faktum kvarstår: kultserien "Vänner" har varit kvar i det förflutna och det ger ingen mening att återuppliva den.

Trots att det i media förekommer rapporter om att laget "Vänner" kommer att träffas, är det i verkligheten omöjligt. Jennifer Aniston, en skådespelerska som från en okänd stjärna blev till en superstjärna på grund av arbetet i sitcom, berättade varför serien inte längre är relevant.

Det visar sig att det handlar om ... modern teknik!

Publicering från Rachel Karen Green Geller (@rachelkarengreengeller)

Säg ditt lösenord från Wi-Fi

Ja, ja! Skådespelerskan hävdar att i stället för att kommunicera med varandra, bekanta sig och "twist love" besökarna på caféet "Central Park" skulle vara helt fokuserade på deras prylar! Tja, den vanligaste frågan skulle vara: "Kommer du att berätta för lösenordet från Wi-Fi?". Vad här är serien om levande kommunikation?

Aniston erkände att hon var täckt av beroende av smartphone. Så mycket som hon inte motstå mode på Internet och hög digital teknik, var det inte möjligt att undvika henne helt som skådespelerska.

Publicering från Rachel Karen Green Geller (@rachelkarengreengeller)

Hon sa att hon varje morgon mediterar och kommunicerar med sin älskade man. Men om telefonen plötsligt är i synvinkel Aniston, allt, skriv - gick vilse. Hon kan inte riva sig ifrån "surfing på nätet" länge. Det är därför en välkänd skådespelerska inte har ett konto för sig själv i sociala nätverk.

Läs också

Minns att kollega Aniston, Lisa Kudrow, i sin tid också talade negativt om utsikterna att filma fortsättningen av sitcom. Enligt hennes uppfattning kunde seriens plot bara vara fascinerande när alla hjältarna var unga och bodde under samma tak. År passerade, alla har sina egna familjer, vilket innebär att det bara finns inget att ta av den härliga ungdomsserien ...