Blind dusch

Ibland är det bagage och tillbehör som kan göra hela inredningen i rummet, inklusive badrummet. Du kan välja den enklaste plattan, välja en bra lågvattenvattenberedare, och allt arbete kommer att göra en duschridå. Och se till att valet är riktigt bra för idag.

En annan duschduk

  1. Tyg gardiner för duschen anses klassiska för alla badrum. Men de kan inte kallas tråkigt eller enkelt. Idag är tygdukar för själen ett verkligt konstverk: många hantverkare sy dem själva och skapar en hel mur av ruches. På internet finns det många affärer som erbjuder textildusch gardiner med alla sorters bilder, från skämt till hela bilder. Om du inte behöver stänga duschen, är den här modellen ganska anspråk på rosinerna på badrummet. Det finns en blind för duschen på magneter, ögon eller ens lameller.
  2. Om målet är att skydda rummet från stänkvatten, kan glidgardinerna för duschen göra det bästa. För närvarande transformerade de perfekt både för en duschkabin och ett badrum. Glidande duschdraperier är bra genom att de stänger dig säkert under duscha och behöver inte vård. Som regel talar vi om glas gardiner för duschen, de är idag på topp i popularitet.
  3. Mer prisvärd i prisplanlösningen - Plastgardiner till duschen a. De görs ofta i form av ett dragspel, de viks när de öppnas. Det kan också vara en plasthörna när det inte finns mycket utrymme för den här delen av badrummet.
  4. Relativ nyhet är en rullgardin för duschen . Det är fastsatt i taket och under duschen går det ner, inramar badrummet och skyddar rummet från stänkvatten. Den är tillverkad av moderna polymerer, vilket gör den hållbar och ganska hållbar.