Mila Kunis prisade sin man för "gyllene händer"

Skådespelerska Mila Kunis fortsätter att berätta de nyfikna detaljerna om hennes familjeliv med Ashton Kutcher. Den här gången tog samtalet rum i The Talk. Mila medgav att hennes man, trots att han var en höglönad konstnär, var van vid att göra alla manliga läxor. Även om den här processen tar honom en hel månad ...

"Min man är en enkel kille, ursprungligen från Iowa. Hans pappa är snickare, och Ashton själv älskar att göra allt med egna händer. Jag behöver inte ringa någon mästare, vare sig det är en snickare eller en rörmokare, till exempel. På helgdagens helg skriver jag för min man en anteckning med ärenden, jag kallar det "Lista över fall för en älskling". En låda eller dörr kan nämnas i den. "
Läs också

Säkert hus

Visas gäst talade om hur man före sin första barns födelse, Wyatts dotter, bestämde mannen att självständigt bygga in barrikaderna som sitter på trappan för att säkerställa barnets säkerhet:

"Du kommer att bli förvånad, men när vi fick reda på att jag väntar på barnet blev det klart att vi måste arbeta på bekvämligheten och säkerheten i vårt hem. På min älskade man för allt ville han inte köpa färdiga barriärer från plast, eller till exempel metall. Jag sa redan att han växte upp i en snickare, så våra hinder skulle ha varit uteslutande trä och handgjorda! Ashton klarade sig, det var bara en sak, det tog honom 6 månader, och vi behövde fyra av dem för att skydda hela utrymmet. Jag sa till min fru att vi helt enkelt inte har tid! Det låter så här: kära, de är vackra, ett riktigt mästerverk, men vi behöver många fler sådana mönster. "