Patties med aprikoser

Söt konditorivaror med aprikosfyllning kan beredas under alla årstider: så, i kalla, i degens skal kan du lägga aprikos sylt och sylt, och under säsongen är färsk frukt sprinklad med socker och kryddor för att de blir ett kryddigt fyllmedel. På hur man gör pajer med aprikoser, kommer vi att berätta i detalj i recepten nedan.

Patties med aprikoser i ugnen

Kanske börjar vi med klassikerna: frodiga pajer på degen med aprikosfyllning, som bakas i ugnen och håller friskheten några dagar i förväg. Vad är inte den perfekta lösningen för ett mellanmål under en resa?

ingredienser:

beredning

Opar för detta recept är beredd på ett mycket ovanligt sätt: äggen kombineras med granulat och torrt pulver av omedelbar jäst är redan fylld där. Hummeren lämnas i värmen tills skumdockan dyker upp på ytan och hälls sedan i en blandning av smält smör och knappt varm mjölk. I finalen hälls sirapflödet genom sikten i portioner och knådas med en smidig och icke-klibbig deg. Den färdiga degen är uppdelad i portioner, var och en av dem platta med handflatan och spreds där bitar av aprikosmassa. Om frukterna inte är för mogna, kan du dessutom hälla och nypa socker.

Patties med aprikoser är beredda i ungefär en halvtimme i en förvärmd till 175 graders ugn. Eftersom degen för receptet visar sig vara otroligt ömt, är det förbjudet att öppna ugnen under den första halvan av tillagningstiden, annars kan degen falla av.

Patties med aprikoser i en stekpanna

Om du inte har en ugn eller en önskan att bry sig om att laga matlagning i det, då kommer en gammal bra stekpanna smutsad med vegetabilisk olja att ersätta den. Patties under rostning kommer ut mycket krispiga från utsidan, bevara den inneboende pompousness av jäst provet inuti.

ingredienser:

För provet:

För fyllningen:

beredning

Eftersom jästdeget för detta recept kokas extremt snabbt, börjar vi påbörjandet av receptet med fyllning. Fyllningen av aprikoser för pajer är beredd elementär: den rensade fruktmassan skärs och hälls med citrusjuice. Separat koppla sockret med mjöl och kanel, strö över torra ingredienser frukter och blanda.

För ett enkelt jästtest är det tillräckligt att sätta samman alla torra ingredienser och häll dem med varm mjölk. Efter knådning av degen är den uppdelad i portioner och fortsätter att bilda pajer.

För rostning är det tillräckligt att värma oljan i en stekpanna eller brazier och bruna pattiesna i den.

Patties med aprikoser från puff bakverk

ingredienser:

beredning

Placera de beredda lagren av puffdekor för avfrostning, rulla sedan ut dem och ställ in ugns temperatur ca 190 grader. Rul degen i rutor och fortsätt till pajerna.

Skär fruktmassan i små bitar, strö dem med citronsaft och krydda med muskotnöt och kanel. Stänk aprikoserna med stärkelse så att det absorberar överflödig juice som släpps under bakning från fyllningen.

I mitten av torget i puffdekoret sätter du en sked stor gräddost, slagen med ägg och socker. Överst, fördela aprikosfyllningen och binda båda kanterna på torget i puffdekoret tillsammans. Baka vid 210 grader i 20 minuter.