Bröllop i augusti - skyltar

Före viktiga händelser blir nästan alla lite vidskepliga. Att leka ett bröllop i augusti kan du förlita dig på tecken - det hjälper till att ta bort de växande jitterarna och se till att allt går "enligt reglerna".

När i augusti att spela ett bröllop?

Augusti i många regioner är den mest bekväma månaden. Det är inte längre värt det heta vädret som gör att de nygifta och gästerna upplever obehag, och samtidigt finns det fortfarande inga täta höstregn och tackness. Om man bestämde sig för folkens vishet , är det bättre att veta i förväg när det är bättre att spela ett bröllop i augusti. Faktum är att för troende kristna, till vilka religioner förbjuder att gifta sig med fasta, är vissa dagar i denna månad otillgängliga.

Det är i augusti, från den 14 till den 27, som Assumption Post passerar. Under denna period rekommenderar kyrkan inte äktenskap. Man tror att de familjer som skapas i posten inte är för starka.

Dessutom, med tanke på gynnsamma dagar för bröllop i augusti är det värt att överväga att man borde gifta sig endast i udda tal (1, 3, 5, etc.). Dessutom rekommenderar gamla timers att man undviker att spela ett bröllop på tisdag.

Tecken på bröllopet i augusti

Efter att ha bestämt om det är möjligt att spela ett bröllop i augusti är det värt att uppmärksamma listan över vidskepelser som är relevanta vid denna tid på året:

  1. Om det regnade på bröllopsdagen, skulle familjen vara rik.
  2. Om bruden vaknar på bröllopsdagen på bröllopsdagen, kommer äktenskapet vara lyckligt.
  3. Bruden ska inte bära sandaler eller skor med snörning - det förutsätter ekonomiska svårigheter.
  4. Om alla planerade gästerna kom, kommer äktenskapet vara lyckligt.
  5. Om bröllopsfestet har gått civiliserat och kulturellt, utan obekväma situationer, kommer paret att vara lycklig.

Att tro på tecken eller inte, bestämmer alla för sig själv. Det viktigaste är att bröllopet förenar två kärleksfulla hjärtan, därför är det viktigast att koncentrera sig på en bra dag och inte oroa sig för bagage på denna dag.