Hur tunn Olga Kartunkova - diet

Olga Kartunkov, kapten i KVN-laget "City of Pyatigorsk" älskare av detta fascinerande spel är van att se på toppen av positiva och aktiva. Hon är konstnärlig, känslomässig, med en bra humor. Hennes sceniska bild var också van vid den: en assertiv och imperiell "kapten" med magnifika former som kommer att uppnå sitt mål till varje pris. Senare framträdde emellertid Olga Kartunkova på skärmen kraftigt tunnare, spänd, märkbart postroynevs och föryngrad kvinna, som inte genast igenkände den tidigare Olga Katrunkova efter en diet som specialiserades för henne av projektets arrangörer för att förlora vikt på tidningen "StarHit".

Olga själv upprepade gånger påpekade att hon inte komplicerar övervikt och inte förnekar sig annorlunda smak. Det händer emellertid, vissa olyckor gör anpassningar till vårt vanliga liv. Så det hände med Olga, när hon bröt hennes ben och spenderade mestadels på TV: n, absorberade hennes favoritbullar. Men på något vis, som Olga Kartunkova själv medger, insåg hon att om ingenting förändras kan det hända att rullstolen helt enkelt inte kan stå på det, för att med en tillväxt av 164 cm vägde hon vid den tiden 134 kg.

Olga Kartunkova gjorde sitt val: hon gjorde en personlig kost som först gjorde att han kunde gå ner i vikt med 17 kg och sedan ta den "förlorade" vikten till 40 kg, medan du på TV-skärmen faktiskt kunde se en slimig och snyggare ung kvinna som helt förändrade henne image.

Idag är många intresserade av hur Olga Kartunkova gått i vikt och vad är kosten som ger så fantastiska resultat.

Hur är kosten byggd?

Grunden för kosten är en uppsättning produkter som helt uppfyller kraven, fyller kroppen under dagen med en viss mängd protein, fett och kolhydrater . I denna diet är detta förhållande 70 g-30 g-120 g per dag och Olga observerar det strikt.

  1. Diet Kartunkovoy innehåller en mångsidig uppsättning produkter, men det är obligatoriskt i menyn till frukost med en fruktsallad, som innehåller äpplen, päron och citrus. Frukt i kosten används ganska mycket, men druvor och bananer är uteslutna från kosten, som i denna diet anses de inte som dietprodukter.
  2. I det är tilltugg tillåtna, där användningen av frukt och nötter också är möjlig.
  3. Till lunch - kokt kycklingbröst utan hud.
  4. Den diet för vilken Olga Kartunkova har blivit tunna, ger daglig konsumtion av rent dricksvatten upp till två liter, liksom örtte och infusioner.
  5. Middag består av lättmjölkad ost och andra sura mjölkprodukter.

Det är värt att veta att ätning ska göras samtidigt, och antalet receptioner bör ökas till 4-5. När viktens vikt minskas med en dos till 100-120 g.

När de undrar vilken diet Kartunkova har förlorat, förväntar många sig att höra om otroliga uppsättningar produkter eller några magiska tricks som, som en våg av en trollstav, hjälper direkt att gå ner i vikt, men det här är långt ifrån fallet.

Vad är förbjudet av kost?

Arbetet med viktminskning är hårt arbete, kräver disciplin och en verklig önskan att bli av med överskott av kilo. Därför började arbetet med dig själv, Olga måste komma överens om strikta begränsningar:

Resultatet som uppnåtts av Olga Kartunkova är bevis på att en stor önskan och ett noggrant arbete på sig alltid ger rätt resultat.