Hur stekas smält i en stekpanna?

En liten och lättillgänglig fisksmälta har etablerat sig som ett fantastiskt mellanmål för ett glas skum, som kan beredas i stora satser på bara några minuter. För att förbereda den här billiga fisken är det bara möjligt så, eller förberedande att ha sprinklat med mjöl, kakor eller att ha doppat i ett mejeri . Läs mer om hur man stekar smält i en stekpanna i följande recept.

Hur läckra att steka smälta i en stekpanna?

Låt oss börja med den enklaste variationen av receptet, för vilket det räcker för att krydda fisken och strö den med mjöl. För att förhindra att mjöl brinner under matlagningen, skämma bort hela smaken och doften av fisken, bör du noga borsta av dess överskott innan du rostar.

Den färdiga röda smältan är idealisk i sällskap med en lätt pepparrotsås, receptet som vi också ger nedan.

ingredienser:

För fisk:

För sås:

beredning

Innan stekning smälter i mjöl, ska fisken släckas och sköljas väl och torkas sedan. Mel ska blandas med en nypa salt och rulla sedan i var och en av den färdiga fisken.

Hemligheten med rätt krispig smälta är den korrekta mängden olja. Den ska inte vara liten, så att fisken inte klibbar, men det är inte nödvändigt att späda friteraren heller. Efter uppvärmning av ett par centimeter olja, lägg en fisk in i den och stek den tills den blir brun.

Medan smältningen är stekt, blanda sur grädde med pepparrotsås och äppelcidervinäger, tillsätt salt. Avsluta fisken på servetter och försök omedelbart - mest utsökta direkt efter tillagningen.

Hur korrekt stekas smält i en stekpanna?

Ett annat sätt att smälta krispiga är att rulla det i brödsmulor. För en större smak variation till smulan kommer vi att lägga till lite torkad vitlök och varm peppar, men dina tillskott kan vara ganska några.

ingredienser:

beredning

Fyll stekpanna med vegetabilisk olja i 4-5 cm och placera den på medium värme. Medan oljan når önskad temperatur, ta tag i fisken. Små fiskar kan inte rengöras, men sköljs helt enkelt, torkas och rullas sedan i en blandning av brödsmulor och torkad vitlök. Sänk fisken i den förvärmda oljan och låt den bilda en rodnad på ytan. Överför till servetter och drizzlefisk med citronsaft om så önskas.

Hur stekas smält smält i en stekpanna?

En fin smältning ska vara så krispig som möjligt och den kan förses med en enkel smet.

ingredienser:

beredning

Mel ska kombineras med det slagna ägget, tillsätt en nypa salt och häll i mjölken. Efter upprepad piskning och erhållande av en homogen smet sänks den sköljda grunda smältningen in i den och blandas väl.

Innan varje fisk placeras i kokande olja får överskottet av smet tillåtas tömma. Efter rostning till guldbrun överförs fisken till servetter och serveras med en favoritsås eller helt enkelt.

Hur snabbt stekar smält smält?

ingredienser:

beredning

Förbered en bröd från en blandning av mjöl, salt och stärkelse. Den senare kommer att säkerställa utseendet på en tät krispig skorpa på fisken. Doppa fisk i den resulterande blandningen och stek i ett överflöd av förvärmd olja tills den är guldbrun. Sätt den färdiga fisken på servetterna. Du kan dessutom hälla fisken med citronsaft eller servera med sås.