Scarf med en grå päls

En grå päls är en av de mest praktiska lösningarna vid val av ytterkläder. Sådana modeller är universella för vilken bild som helst. I affärslök kommer en grårock att betona förtroende och förfining, och i en avslappnad en - bekvämlighet och komfort. Men med tanke på att ett sådant ämne i garderoben är relevant under den demisäsongala, ofta regniga perioden, kan detta val avsevärt skymma bilden, dränera den med samma dyster och regnig bakgrund. Därför rekommenderar stylister att späda din grålök med ett snyggt tillbehör. Och en av de mest populära kombinationerna med en grårock är en halsduk.

Vilken färg av halsduk passar en grå päls?

Välja en halsduk för en grårock - det är inte komplicerat alls. Först måste du bestämma vilken modell du vill ha. Och oavsett vad du väljer - snoop , ett långt smalt tillbehör, bactus - den viktigaste frågan är färgen på halsduken till den gråa pälsen. Det är skuggan av tillbehöret som bestämmer din stil och stämning i bilden. Den universella färgen hos ytterkläderna kan trots allt kombineras med praktiskt taget alla former. Men det är också nödvändigt att ta hänsyn till de senaste modetrenderna och tipsen för stylister. Vilken typ av halsduk är bäst för en grårock idag?

Rödbrun skala . En elegant och universell lösning kommer att vara valet av ett tillbehör i Marsala-färgerna. Kombinationen av denna nyans med den gråa kappan kommer inte att vara snäll, men det blir inte blekad heller. Således kommer du att döda två fåglar med en sten i taget - lägg till en kontrastanteckning på din båge, men samtidigt förbli fasthållen och lakonisk.

Grå scarf på en grå päls . Ett fashionabelt val för den senaste säsongen är den grå löken. I det här fallet är det viktigt att inte gå utöver vissa gränser. Det är bäst att välja en garderob, tillbehör och skor av samma nyans. Om du kombinerar en kappa med jeans eller kläder av utmärkt färg, ska halsduken bäras för två eller till och med tre nyanser lättare. Så du kommer att göra bilden mer frisk och positiv.

Cell . En intressant och ovanligt grå päls kommer att komplettera halsduken med ett modernt tryck. Ett populärt val av cellens färg idag är brungul, blågrön och rödvit kombination. En liknande bild är fallet när du fullständigt vänder regnsäsongen.

Svarta och vita klassiker . Om du letar efter en universell lösning är det enklaste och inte-förlorade alternativet för en halsduk under en grårock ett tillbehör av svart eller vitt. I detta fall är rena klassiska nyanser viktiga. Men även icke-märkta mönster och abstraktioner på den universella bakgrunden av halsduken är tillåtna.