Hur man pumpar bottenpressen?

Många tjejer är intresserade av frågan om hur man pumpar bottenpressen. Så de planerar att bli av med fettpålagringar som ofta ackumuleras i samband med fysiologi. En kvinna ska bli en mamma, det är kroppen och förbereder en "stötdämpare" som skyddar frukten från utsidan. Det som bara tränar den lägre pressen hjälper inte att bli av med det här irriterande vecket, vilket är fult uppenbart under en tunn klänning.

Nedre delen av pressen: bli av med fett

Innan pumpen är i botten är det viktigt att bli av med fett. Annars kommer du verkligen att bilda ett tätt muskulärt skelett, men under den feta veckan kommer ingen att märka den. En platt mage är när vikten på buken inte är mer än 1-1,5 centimeter. Resten är redan överflödig.

Förresten, pressens nedre muskler - det här är ett konventionellt namn, liksom pressens nedre kuber. I själva verket är magen täckt av en stor bukmuskulatur, som kan ingå i olika avdelningar.

För att bli av med fett behöver du inte träna, men aeroba övningar: i så fall är resultaten bra med rep, med en vägd böjning (som väger 3 kg) och förstås springande. Och någon av dessa åtgärder bör ta minst 40 minuter om dagen totalt - om du självklart vill ha relativt snabba resultat.

Du får bästa effekten om du stiger upp tidigt på morgonen, drick en liten kopp bittert kaffe utan mjölk och socker (det ger en extra fettförbränningseffekt) och gå på en jogga (eller hoppa hemma med rep, helst i ett öppet fönster). Du kan börja med 15-20 minuter, men det här är bara för habituation: de första 20 minuterna förbrukar kroppen kalorier, som du fick med mat, och bara ytterligare tid - fettpålagringar på kroppen. Därför är det inte meningsfullt att köra mindre än 30-40 minuter för viktminskning, men förstärker bara dina lungor och kardiovaskulära system (vilket för övrigt är också utmärkt). Om det är svårt för dig kan du växla och gå.

Eftersom det är lätt att gissa, är den nedersta pressen hemma bara igång så hjälper du inte. Om du inte tänker dig själv utan söt, fet, mjöl och choklad, behöver du träna i några timmar om dagen! Självklart kan mycket få människor fördela så mycket tid till sport, så det är lättare att begränsa sin konsumtion av högkalorimat: snabbmat, godis, friterad mat och andra saker.

Endast om du observerar allt detta är det meningsfullt att lära dig att pumpa bottenpressen hemma. Alla dessa åtgärder tillsammans ger ett snabbt resultat!

Hur man pumpar bottens tryck på en tjej?

Frågan om hur snabbt pumpen i bottenpressen är ganska svår i sig - om bara för att den lägre pressen i regel inte brukar känna, är denna del av muskeln ganska passiv. I detta avseende har de vanliga övningarna på pressen liten inverkan på det.

För närvarande är ett av de bästa sätten att effektivt pumpa bottenpressen en övning "omvänd vridning". För att utföra det måste du ligga på ryggen på golvet, böja knäna, placera händerna längs kroppen. Från denna position är det nödvändigt att riva höfterna från golvet så högt som möjligt, vridning men inte riva av bladen från golvet. Efter att ha uppnått Den maximala punkten du behöver sakta "varva ner", men lägg inte fötter på golvet. Det är mycket viktigt vid utförandet av denna speciella slutfas, som vanligtvis ges med svårigheter och ger ut en svag muskel.

Ett annat bra alternativ är att lyfta benen i skruven. Om du är i en fitnessklubb måste det nödvändigtvis vara en speciell maskin för denna övning. Om det inte finns där, eller om du är hemma, använd en vanlig horisontell streck.

Det är viktigt i övningen att se till att höjningen av benen uppstår genom ansträngningarna av den nedre pressen, inte de övre och inte lårens muskler. Detta ska användas, i framtiden kommer övningarna att ges mycket lättare. I det här fallet, hur man pumpar bottenpressen kommer inte att vara ett problem för dig!