Manikyr under en vit klänning

Vit färg är förknippad med lätthet, ömhet och oskuld. I en vit klänning kommer du att vara oemotståndlig. Men ta hand om smink, hår och naturligtvis manikyr. Nail art ger en möjlighet att belysa någon kreativ idé på dina naglar. Vita nyanser av klädsel passar perfekt i nästan alla färgområden av dina naglar.

Vi väljer en manikyr till en vit klänning

Det finns faktiskt hundratals sorter av manikyr som passar bra med korta eller långa, frodiga eller utrustade med gamla klänningar och sarafaner. Börja med kontrasterande nyanser. Gör till exempel en röd klassisk manikyr . Dessutom, i mode mörk körsbär, mörkblå, choklad nyanser av lack.

Varm sommar "provocerar" tjejer för att göra ljusa naglar. Varje spik kan vara av olika färger, men i det här fallet bör alla nyanser tillhöra samma färgschema. Om ett sådant beslut inte passar dig, måla du bara ett finger med en annan färg, ofta är dessa fingrar i båda händerna. Skinnande lacker med gnistrar eller rhinestones kommer att lägga till originalitet. Manikyr i vita toner är lämpligt att dekorera med speciella klistermärken.

Mycket snygg utseende på naglarna, men det här manikyret är bättre att överlåta till mästaren. Hemma, använd en magnetisk, glimmer eller värmehärdning. De appliceras helt enkelt som de vanliga emaljlackerna.

Franska klassiker på naglar

Vit fransk manikyr har länge varit en favorit. Naglar ser välskötta och vackra, men inte tråkiga. Det här alternativet är en idealisk lösning för alla bilder: kväll, fest eller vardag. Det är värt att notera att jackan är ett otvivelaktigt val av brudar, det är idealiskt för en bröllopsklänning.

Den mest effektiva en sådan manikyr ser på naglarna med medelstor längd av en kvadratisk eller oval form. En kvalitetsfransk jacka behöver minst fyra lager som ska appliceras: En genomskinlig bas, en baslack, en vitlack för naglarna och en ytskikt. Du kan improvisera med färgen på spikarna på naglarna - välj vilken färg som helst, med en vit klänning ser nästan vilken nyans som helst ut.