Hur man gör Nutella hemma?

Alla barn, och de flesta vuxna, är mycket förtjusta av chokladpasta. Vi föreslår att du förbereder Nutella hemma. Det är väldigt enkelt och enkelt att göra. Men Nutella, vars recept kan reproduceras hemma, är mycket mer användbart än den chokladpasta som köps i affären, eftersom det inte finns några tillsatser eller konserveringsmedel. Det är därför en sådan delikatess kan ges utan rädsla för barn utan att tänka på några konsekvenser. Hur man gör Nutella utan att gå hem? Pastapastaen kan inte jämföras med en hemlagad pasta, eftersom den senare visar sig vara väldoftande, smakrik och aptitretande. Prova det och se själv! Ta bara inte bort, för den här produkten är mycket hög i kalorier och kan lätt skada din figur.

Hur man lagar Nutella hemma?

För att göra en chokladpasta behöver du bara använda hasselnötter, du kan inte ersätta den med andra nötter, för att du får en helt annan smak och arom. Hasselnöt behöver stekt, men du kan köpa rå och steka den i en stekpanna. Så, låt oss gå ner till matlagning.

ingredienser:

beredning

Så, hur man gör utsökt Nuttella direkt hemma? Ta en djup skål, häll socker, mjöl och kakao in i den. Vi blandar allt grundligt. Häll mjölken i skopan och värm den på en liten eld tills den är varm. Sedan försiktigt, i små portioner, häll den i vår skål med kakao och försiktigt rör om för att förhindra bildning av klumpar. Nu ska vi ta nötter, ta hasselnötterna, skalla den och hugga den med en mixer. Tillsätt sockerpulver till marken hasselnötter och blanda. Vi lägger grädde och olivolja till nötter. Blanda muttern blandningen med mjölken och blanda noggrant. Vi lägger i 5 minuter på en svag eld, så att pastaen tjocknar lite.

Vi kyler Nutella, lägger den i burkar, dra åt locken och lägg den i kylskåpet. För att lagra det där är det självklart inte värt det, för det kommer starkt att härda och det kommer dåligt att smutsas på en loaf. Det är bäst att förvara Nutella vid rumstemperatur.

Svetsad på detta sätt Nutella är elastiskt, homogent och doftande, i ett ord - det här är en riktig lycka till all den söta tand!