Granskning av boken "Deep, deep into the ocean", Sarah Yoon

Barnets moderna arbete för att överraska med en bokfärgning, bra, de är representerade på marknaden ett stort utbud, allt från den mest "baby" som slutar med äldre anti-stress. Men färgen "Deep, deep in the ocean" av den sydkoreanska konstnären Sarah Yun i förlaget MYTH är en av de som är värda att nämna.

Om publikationen

Det första som fångar ditt öga - inskriptionen på omslaget - "den längsta färgen på 5 + meter." Och ja, det här färgläggningsvikta dragspelet kan verkligen sönderföras i hela längden på rummet, till och med fånga korridoren (kontrollerad av en Khrusjtjov).

När det gäller själva publikationen, även i en så enkel fråga som att skriva ut en färgning, känns publikationsnivån. Boken är ganska stor, icke-standardformat 345x220x4 mm, i ett mjukt skydd, men tillräckligt tjockt för att skydda plåten från krossning. I händerna att hålla fina, inga främmande dofter.

Boken själv

Inuti hittar du dragspelplattorna vikta ihop. De är ganska täta, konstruerade för flera utvecklingar och dekoration. Utskriften är tydlig, mycket detaljerad. Färgen går riktigt djupt in i havsverdenen, nedsänker den på botten, bekantar dig med ovanliga varelser och marina invånare, liksom fantastiska byggnader.

Boken behöver inte läggas ut i full längd, du kan vända på dragspelet efter behov.

Vem rekommenderas?

Jag rekommenderar denna bok till barn från 5 till 99 år (vuxna kommer inte att förhindras av anti-stress-behandling). När det gäller barn, kommer hon säkert att vara intresserad av även det mest rastfria barnet, vilket hjälper till att utveckla motoriska färdigheter och uthållighet.

Av minuserna kan jag bara notera min egen rädsla för att barnet kan riva lakan, försöka öppna färgningen självständigt och även de sidor som är för släta - du kan bara måla bilderna med filtpennor.

Tatyana, pojkens mamma är 6 år gammal