Honung för förkylningar - de mest effektiva recepten med citron, honung och vodka

Den här folkmedicinen tar effektivt bort effektivt infektion från kroppen. Dessutom är den honung för förkylning ett oumbärligt läkemedel, dess unika komposition kan också användas i kampen mot andra sjukdomar och sjukdomar i kroppen. Och hur man bota sjukdomen genom att använda denna biprodukt?

Hur användbart är honung för förkylningar?

Populariteten av tillämpningen av detta folkläkemedel beror på dess helande egenskaper:

Vilken älskling är bättre för en förkylning?

Varje sort av denna produkt har sina egna användbara egenskaper. Därför blir det inte överflödigt om du får reda på vilken honung som är bättre för förkylningar och hostor. Omedelbart ville jag klargöra, alla sorter har en kraftfull helande kraft. De viktigaste förutsättningarna för att använda honung för förkylningar är naturlighet och dosering. Och om du inte följer dessa rekommendationer kan en sådan folkmedicin ge en allergisk reaktion eller helt enkelt inte ge någon fördel.

Så, som redan sagts, har varje sort av denna biprodukt särskilda medicinska egenskaper:

 1. Acacia-sorten kan stärka immunförsvaret.
 2. Lime - hjälper till att bli av med bronkit, ont i halsen, laryngit.
 3. Maj (den första samlingen av produkten) - kämpar aktivt med symptomen på virussjukdomar och influensa.
 4. Balkans utbud har funnits i kampen mot hosta. Förutom att ha en expectorant egenskap, det är också en utmärkt smärtstillande medel som hjälper till att bli av med smärtsamma manifestationer av sjukdom.

Hur man behandlar en förkylning med honung?

Varje läkemedel har kontraindikationer. Således är det extremt oönskat att använda en biprodukt för behandling av barn under 18 månader, eftersom det kan provocera botulismens utveckling. Det rekommenderas inte att introducera denna delikatess i antiviral terapi till de personer som är allergiska mot det, lider av diabetes mellitus, hemorrojder, hypertoni. Men i de senare fallen är det trots allt tillåtet att använda detta läkemedel, det är bara nödvändigt att konsultera en läkare i förväg.

Vet om de positiva egenskaperna hos biprodukten är inte tillräcklig för att bli av med tecken på sjukdom. Korrekt vald dosering - på denna effektiva behandling av kyla med honung är konstruerad. Denna naturliga produkt tas i ren form och tillsammans med drycker. Dessutom lägger vissa personer till inhalationslösningen och förbereder droppar baserat på den.

Ginger honung och citron för kallt - recept

Effektiva medel i kampen mot förkylningar av förkylningar. Ginger med honung för kyla kan användas vid de första tecknen på sjukdomen, då kommer du att kunna döda viruset och undvika efterföljande komplikationer. Det finns många recept baserade på dessa tre produkter, bland vilka en särskild plats tas av det föreslagna nedan.

För beredning av läkemedelskompositionen behövs följande ingredienser:

Receptet på matlagning:

 1. Tvätta noga och rengör ringen på ingefära. Mala den med en mincer eller rivare.
 2. Citron är doused med kokande vatten för att bli av med de skadliga ämnena som ligger på dess yta. Vi skär det på något sätt, väljer alla ben, och låt oss gå igenom köttkvarnen. Du kan mala ingefära och citron tillsammans.
 3. Vi byter citron-ingefära blandningen i en glasbehållare, lägg till biprodukten och blanda allt grundligt. Den lagras i kylskåp och används på en tesked tre gånger om dagen.

Mjölk med honung för förkylning

För att förbereda en hälsosam drink måste du ta:

Metod för framställning:

 1. Värm mjölken till en temperatur av högst 65 ° C. Koka inte det, eftersom en sådan värmebehandling kommer att beröva mjölken hos de flesta näringsämnena.
 2. Lägg bikprodukten i mjölken och blanda tills den är helt upplöst.

Hur man dricker mjölk med honung för förkylning - att bli av med symtomen på en sjukdom, rekommenderar läkare att dricka denna dryck i 30 minuter innan du sover och dricker hela delen hela. Om du utför denna procedur i en vecka, kan du lindra symtomen på sjukdomen och bli av med komplikationer. Dessutom är mjölkhoneycocktailen en naturlig hypnotisk, vilket förbättrar sömnkvaliteten.

Vodka med honung för kallt recept

Det traditionella sättet att förbereda en medicinsk dryck innehåller sådana produkter:

Vodka med honung för kallt beredas enligt följande recept:

 1. Blanda alla ingredienserna i emaljpannan och värm dem i ett vattenbad.
 2. Vi använder denna medicinerad dryck innan du går och lägger dig.

Te med honung och citron för förkylning

Detta är förmodligen det mest tillgängliga och populära sättet att bekämpa influensan och förkylningen. Te med honung för förkylning hjälper dig om du dricker det minst 6 gånger under dagen. Det är inte nödvändigt att stoppa denna drink med gallon. Drick ofta, med små sippor. Och ja, det är viktigt att teet inte var varmt. Dess temperatur bör inte vara högre än 62 ° C. Genom att följa dessa rekommendationer kan du bokstavligen inom några dagar bli av med förkylningen.

Öl med honung för förkylning

Förbered så enkelt verktyg:

Metod för framställning:

 1. Öl är uppvärmd, inte upp till koka.
 2. Lägg biprodukten till öl och blanda allt grundligt.

Omedelbart ville jag notera en viktig detalj: detta sätt att bekämpa viruset är oerhört oönskat att gälla för barn under 15 år. När det gäller metoden att använda en sådan folkmedicin. Det är nödvändigt att dricka varm öl med honung från kallt. Endast i detta fall kan drycken hjälpa till att bli av med symtomen på sjukdomen. Dessutom kan du, om du tar detta läkemedel från tid till annan, glömma bort förkylningar.

Vin med honung från förkylning - recept

Denna dryck är ofta full, inte för medicinska ändamål. Mulled vin kallas också vin med honung för förkylningar. Denna åtgärd hjälper till att bli av med förkylningen, de första tecknen på en virussjukdom, muskelsvaghet, torr hosta och många andra sjukdomar som är nära besläktade med kalla eller virala sjukdomar. Och det mulledvinet "fungerade" som ett läkemedel, du behöver veta hur man korrekt förbereder mulledvin .

För att förbereda en användbar dryck behöver vi:

Receptet på matlagning:

 1. Vi häller vinet i den emaljerade behållaren och lägger plåten.
 2. Tillsätt kryddorna och blanda allt grundligt.
 3. Lägg till biprodukten och omedelbart ta bort mulledvinet från plattan så fort det löser upp.
 4. Mulled wine värms en timme före sänggåendet.

Honung och gurkmeja för förkylningar

En annan metod för behandling mot förkylningar. Receptet för detta läkemedel är enkelt. Blanda biprodukten och gurkmeja i lika stora proportioner och använd en matsked av denna blandning tre gånger om dagen. Det är extremt oönskat att göra ett sådant läkemedel för framtida användning. Det är bäst att förbereda honung varje dag under förkylning med tillsatsen av denna krydda. Efter några dagar av sådan behandling kommer du att känna dig mycket bättre.