Ashley Olsen har en annan romantik med en man två gånger hennes ålder

Den 30-årige amerikanska skådespelerskan Ashley Olsen, som är känd för många på filmerna "Two: I and My Shadow" och "Sunny Vacations", slutar inte att förvåna sig med valet av pojkvänner. Som regel spenderar hon romaner med äldre män som är två gånger hennes ålder. Den sista var en mycket rik 60-årig affärsman, en samlare och finansiär Richard Sachs.

Vänlig konversation, kaffe och solglasögon

Tidigare sågs Ashley inte i förkärlekslidan, men en promenad med den nya pojkvännen tvivlar på detta uttalande. Det var i New York på en regnig söndagsmorgon. Paparazzi lyckades fixa ett möte mellan Olsen och Sachs på sina kameror. Paret besökte först gymmet och gick sedan en promenad runt staden. De drack kaffe, pratade ljuvt och reagerade mycket negativt på paparazzi som fotograferade dem. Det som är intressant är hur älskare tittade. Ingenting förrådde sin roman: de kramade inte och klädde helt enkelt. Ashley visade gröna gummistövlar, en blå lös kappa, en stickad klänning och solglasögon. Hennes följeslagare var också klädd vanligtvis: ljusa jeans, rutig skjorta och en svart jacka. Och till skillnad från Olsen Sachs bestämde sig för att dölja sig på allvar och förutom att svarta glasögon satt på en hatt.

Förresten dagen före paret verkade i en av de lokala restaurangerna. Institutionens anställd kommenterade sitt besök:

"De kramade ofta och höll i händerna. Han ser två gånger äldre ut än Ashley. Hår utan grått hår, men jag är säker på att han målar dem. "
Läs också

Ashley gillar män i åldern

En 30-årig Olsen är inte den första nära vännen i ålderdom med vilken hon är krediterad med en roman. Senast var hon i ett förhållande till den 59-årige konstnären George Condo, och tidigare med Bennett Miller, en 49-årig regissör och 47-årig entreprenör David Schulte.

Förresten vet många att hennes tvillingsasyster Mary-Kate, som alla såg i filmerna med Ashley, inte heller är likgiltig mot de män som är äldre än henne. För ett år sedan giftes hon med bror till ex-presidenten i Frankrike Olivier Sarkozy. Enligt hans systers normer är han inte mycket äldre än Mary-Kate: vid bröllopsdagen var Olsen 29, och nu, hennes man.