Siffror från plasticine

Det är allmänt accepterat att plastjutning är ett barns yrke.

Det är självklart inte så svårt att uppta ett barn med något intressant och användbart. Om lagret av färger redan har slutat och det finns inget ledigt utrymme för konsten på väggarna, är det dags att börja modellera! Denna aktivitet hänger inte bara barn, utan utvecklar också fantasin, kreativiteten och rörligheten i fingrarna .

Men inte bara barn som plasticine gjutning. Många vuxna skapar mästerverk från plasticine. Tillverkad med kärleksfigurer från plasticine, - det är intressanta presenter och underbart humör.

Hur man gör figurer av plasticine? Vackra idéer blir sanna!

Göra vackra figurer från plasticine är inte alls svårt. Utrusta dig själv med tålamod, förbered alla nödvändiga material (lera, skärformar, staplar, torkdukar, torka dina händer) och kom igång.

Innan du börjar skulpta figurer från plastkorn måste du ta en bit av det och värma det bra i dina händer så att det blir "lydigt". Tänk på vad du ska skulpta, vilken form framtidens siffra har, vilka färger du kommer att använda, medan du värmer plastin.

Det finns användbara siffror för gjutning från plasticine, som du kan klippa en mängd intressanta saker. Detta är en mycket viktig detalj som måste förutses före lektionens början. Elements av barns plastleksaker, sandlådor, trädkvistar, tändstickor och så vidare är lämpliga här.

Stora börjar med små

Låt oss säga att du bestämde dig för att skapa en unik samling färger från plasticine. Efter att ha bestämt målet, hitta en bild som motsvarar din fantasi, fundera över vilka nyanser som ska skapas för att få din artikel att bli perfekt och börja arbeta.

Det är inte nödvändigt att skapa mästerverk på en gång, du kan börja från små enkla siffror från plasticine, som kan göras enkelt och snabbt. Det finns inget behov av att uppfinna något, bara sträcka materialet och komma till jobbet. Förmodligen är det enklast att göra en bulle. Det kan göra både en vuxen och ett barn. Lätt att forma enkla figurer av djur, snögubbar, buggar, frukter.

Du kan göra en vacker bild av plasticine från plasticine - för att skulpta flera figurer (säg frukt). Ta ett pappersark och gör en plastbakgrund på papper, fortsätt att göra en bild. Vrid det tunna flagellumet från plastkärlet mellan sig och håll fast i plastkroppen i form av en korg. Och lägg sedan frukt i korgen. Då beror fallet på din fantasi - dekorera bakgrunden med blommor, ruches, en duk av plast och presentera den för din bästa vän till minne!

Siffror - Leksaker till barn från plasticine

Mycket berättar för en dotter eller son om vad man ska göra av plastin, det är inte nödvändigt. Barn älskar att skulpta tecknade tecken som de är föreställda. Därefter ge utkast till sina fantasier, men var noga med att notera vem den lilla mannen skulpterar (snälla eller onda varelser), vilka färger han använder för arbete, och därmed inte bara lära sig om sin talangsmodell från plasticine utan också om det humör som han fortsätter till detta arbete.

Om du själv bestämt dig för att behaga din son eller dotter och göra dem till en plastkompis - skulptera barnens figurer av dina favorit älsklingsvarelser, hantverk gjorda av plasticine som kommer att bli dekorationer och spela leken! - Glädjen av hela dagen är garanterad.

Siffror och barnhantverk av plastin bör vara intressanta, ljusa, vackra, så att barnet, som såg dem, inte bara ville leka utan också att blinda sin figur och därmed utveckla uppmärksamhet och talang. Kanske blir han en strålande skulptör i framtiden!

Vi gör plasticine oss själva

För att inte köpa plast i butiken kan du göra det hemma själv. Receptet är enkelt, som ätande deg för vareniki, endast med ytterligare ingredienser ( receptet finns på vår hemsida).

Att skulpta från "hem" är plastin ett stort nöje. Det håller inte fast i dina händer och visar sig vara smidigt för dina fantasier och fingerrörelser, så det passar för att göra kompositioner.

För att modellera med babyfigurerna från plasticine, gör du först och främst ett bra material, spara pengar och tid för shoppingturer.

Så, hur möglar man figuriner från plasticine? Ja, det är lättare än det. Vi är redan övertygade om detta. Från värmen i dina händer blir det mjukt och tar någon form. Och då - en fråga om fantasi och fantasi.

Låt plasticine skapelser vara ljusa och vackra, som idag!