Tatariska tårtor

Tatariska tårtor, som belyashas och triangulära echpochmaks, är populära långt bortom deras hemland. Naturligtvis är det möjligt att motstå doftande patties med grönsaker eller kött, som är bakade eller rostade innan de konsumeras före en rodig skorpa?

Recept av tatariska pajer med potatis och kött

ingredienser:

För provet:

För fyllningen:

beredning

Grunden för testet för dessa beljashi något påminner ett av receptet för en kort deg : isolja ska skäras i smulor tillsammans med mjöl, läsk och salt. Till den resulterande grunden tillsätt ägget och det kalla kefiret, knäda degen tills det blir jämnt, täck det med en våt handduk eller en film och låt dig ligga under förberedelsen av fyllningen.

För fyllning kokas potatisknölarna till halvkokt, rengöras, skärs i små skivor och kombineras med malet kött och lök. Vi satte fyllningen på degen i en platt tårta och samlade sina kanter och lämnade ett hål i mitten. Om så önskas kan du laga små tårta pajer eller göra dem större. Beroende på detta kommer tillagningstiden också att variera: bakning i ugnen tar ca 40-45 minuter vid 200 grader och stekas i 6-8 minuter på varje sida tills brunning test och fullständig beredskap av kött.

Tatariska tårtor echpochmak

ingredienser:

beredning

Du kan göra dessa tårta pajer från blöta bakverk , men om inte för lat för att ta hem, kombinera sedan mjölet med jäst och riven smör, få smulan fylld med ett glas varmt vatten med socker och salt, samt slagen ägg. Dela degen, rulla i platta kakor och fyll varje med malet fårkött med lök och vitlök. Skydda degenes kanter i mitten så att en triangel erhålls, ge pajerna en vila i 20 minuter före bakning, och lägg sedan in en förvärmd ugn för 200 grader i ytterligare 25-30 minuter.