Fyllda gurkor

Fyllda gurkor - det här är en underbar och ovanlig idé, inte bara för en festlig fest, men för ett buffébord. De är mycket beredda, de är utsökt och läckra. Låt oss titta på några recept för att laga fyllda gurkor.

Fyllda färsk gurkor

ingredienser:

beredning

Fiskfilé koka, snurra genom köttkvarn, tillsätt smör, häll grädden och blanda ordentligt tills det är smidigt. Marinerad sill frigörs från hud och ben, vi skär på filéer, finhackade kuber och blandas med krossade hårdkokta ägg. Sedan kombinerar vi den med den beredda fiskmassan och fyller den med ättika. Färsk gurka rengörs från huden, skärs över i flera delar, tar bort fröna och fyller den färdiga fyllningen. Stänk skålen med riven pepparrot när den serveras.

Fyllda betade gurkor

ingredienser:

beredning

Så, först, låt oss förbereda fyllningen med dig. För detta kokas gäddabbor i lätt saltat vatten, kyls, rengörs av ben och vridas genom köttkvarn. Vi lägger salt till fiskköttet, peppar till smak, häll lite vegetabilisk olja och blanda väl.

Ta nu plätade gurkor, skära ihop, sedan i hälften, ta bort fröna noggrant och fyll dem med fiskfyllning. Lägg nu halvorna och ge dem utseende på en hel gurka. Sprinkla en maträtt med nyhackade grönsaker före servering.