Fiskmalet kött - vad kan jag laga?

Recept från malet fisk är inte särskilt komplex och ganska arbetskrävande. Och vilken sorts glädje de ger till människor som vill ha något fiskigt, men de gillar inte att röra sig med ben som tittar på hela stekt fisken .

Gryta med malet köttfärs

Roulette är det bästa valet från vad du kan laga med hakad fisk. Sedan du fyller på fyllningen får du en ny maträtt igen, och fyllningen kan bli mycket från hyllorna på ditt kylskåp.

ingredienser:

beredning

Först och främst häll brödet med mjölk och när det blöts, kläm det i kastrullen och krossa skorpan tills det är gröt och lägg det i malet kött. Nu i fyllningen kan du köra två ägg, blanda väl, tillsätt 100 g smör, salt, kryddor och blanda igen. Mala löken och börja steka den i vegetabilisk olja, det är nödvändigt att ta det till halv beredskap, och tillsätt sedan finhackad svamp och steka vid låg temperatur i ca 15 minuter. På matfilmen sätter du ett malet nötkött i matlåda och överst på det, ett jämnt lager av en blandning av svamp och lök, sprut sedan jämnt med riven ost. Nu med hjälp av en film, rulla allt i en rulle, byt den nödvändigtvis med en söm ner, föroljad på ett bakplåt. Slå kvar det resterande ägget och rulla en rulla väl utåt, gör sedan punkteringar i den. Vid 200 grader i ugnen kokas den i 30 minuter.

Hur man lagar köttfärsade patties?

ingredienser:

beredning

Fyll korken på brödet med mjölk, och medan brödet kommer att plocka upp vätskan, borsta och skär inte löken alls. Vitlök rengörs och pressas direkt genom pressen i hakat kött, precis som du direkt kan lägga till smör och det borde vara där för att öka fettinnehållet, eftersom vanligt köttfärs vanligtvis görs från ganska lutande fisk. Tryck på från mjölkbröd och väga den på skalorna, du borde få ca 300 gram, lägg dem i mixerskålen tillsammans med löken och hugga potatismos. När du sätter det i malet kött och blanda det bra, sätt sedan in ägget och blanda igen. Nu kan nötköttet saltas och peppar, fortsätt sedan att knäda i minst 7 minuter och slakta minkött på sidan av skålen där knådningen inträffade. Lägg det i kylskåpet i 2 timmar, var noga med att täcka det med något. Fortsätt sedan till stukkorna, gör det genast, blinda allting, och rulla sedan i brödsmulorna och skicka det till stekpannan.