Banankakor

Banankakor är en läcker efterrätt, som är perfekt inte bara för någon enkel tefest, men även för ett festligt bord. Bananer ger den bakade ursprungliga och raffinerad smak. Låt oss ta reda på dig med recept av kakor från bananer.

Ostost och banankakor

ingredienser:

beredning

Låt oss ta reda på hur man gör en banankaka. Margarin tas ut ur kylskåpet, gnidas på en stor rivare. Bananer rengörs från skalen och mala med en flottör. Vi förbinder allt med mjuka kolvar och blandar. Vi siktar mjölet, häller i läsk och kombinerar det med ostmassan . Vi knådar den homogena degen, lindar den i en matfilm och tar bort den i 30-40 minuter i kylskåpet. Rul sedan degen i ett tunt skikt och skär ut små mögel med små mögel.

I en tallrik blandar vi socker och kanel. Varje cirkel doppas väl ena sidan i socker, viks i hälften, återuppslukas i socker, och än en gång lägger vi till och dyker igen i socker, vi bildar bollar och sprider dem på ett bakverk, som tidigare oljats. Vi lägger kakor i en uppvärmd ugn och väntar ca 30 minuter. Baka en godis vid en temperatur av 200 grader tills lätt brunning. Strö över heta kokosnötflisor och låt svalna.

Receptet på en bananskaka

ingredienser:

beredning

För att göra en banankaka med havregryn, blanda de krossade bananer, smör, socker, vanillin och kycklingägg i en matberedare. I en separat skål kombinerar du alla torra ingredienser: havreflakor, mjöl, salt och läsk. Häll sedan försiktigt allt detta i bananmassan och blanda noggrant. Lägg till den finhackade choklad. Med en sked lägger du kakorna från havregryn och bananer med en slida på ett bakplåt täckt med specialbakpapir. Baka ca 15 minuter vid 180 grader.

Choklad- och banankakor

ingredienser:

beredning

I ett förmjukat krämigt smör tillsätt ägget, sockret och blanda det i en fluffig ljusblandning. I en annan skål sätter vi de skalade bananerna och mash dem med en gaffel i potatismos. Lägg soda till dem, rör om och lämna i några minuter för att insistera på att frukten kom i reaktion och steg bra under bakning.

Sedan kombinerar vi bananmassa med smör, och ovanifrån siktmjöl kastar vi salt, muskotnöt och nötter kanel. Alla ingredienser blandas noggrant, viskas lite tills en homogen deg erhålls. Häll chokladet, eller släck det i små kuber, lägg det till deg och mixa det försiktigt.

Pannan är täckt med pergamentpapper och medan ugnen värms upp, använd en tesked för att sprida en liten bit banang deg på kort avstånd från varandra. Vi skickar behandla till ugnen i ca 20 minuter, varefter skift kakorna på köksgrillen och låt svalna.

Banankakor med havregryn

ingredienser:

beredning

Bananer rengörs, skärs i bitar, läggs i en skål, täckt med havregryn och knådas noggrant med en gaffel i potatismos. Blanda om allt till ett homogent tillstånd, varpå tillsätt nötter eller russin. Vi täcker bakplåten med bakpapper och sprider en banan-herculean massa i små grupper i små grupper. Vi bager en behandling i ugnen vid 200 grader ca 15 minuter.