Dietary recept från kycklingbröst

Kycklingbröst anses vara en kost- och kaloriprodukt. Om du tar hänsyn till de användbara egenskaperna hos detta kött och kombinerar dem med rätt förberedelse, kan du lyckas gå ner i vikt. Recept för matlagning kostfoder från bröstet tenderar att kräva en minsta mängd fett och rätt kombination av livsmedel.

Dietary recept för deras kycklingbröst

På grundval av kycklingbröst finns det många recept, vi kommer att överväga de mest användbara metoderna för dess förberedelse. För att bröst var gott, hälsosamt och lågt kalori, är det bäst att laga det i ugnen, ångad eller gryta. Det är nödvändigt att undvika stekning i stora mängder smör eller fett.

Recept av maträtter från kycklingbröst i ugnen varierar och låter dig kombinera filéer med friska grönsaker. Dessutom tillåter bakning dig att spara maximalt vitaminer och mineraler i livsmedel.

Recept för ett kostligt kycklingbröst i ugnen

ingredienser:

beredning

Bröstskuren i stora bitar, hack lajon, skära paprika i kuber eller remsor. Kött med grönsaker lätt stek i olivolja tills det är guldbrunt. I sista minuten lägg till den totala massan av strängbönor. Lägg sedan in en bageri. Topp med kött och riven grönsaker. Baka i ugnen i 15 minuter vid en temperatur av 180 grader. Denna maträtt kombineras perfekt med kokt ris.

Recept för att laga ett kostligt kycklingbröst i gräddfilssås

ingredienser:

beredning

Klipp filéen i platta längsgående bitar, torka med en handduk. Tillsätt sedan salt och peppar och lägg sedan i en bageri. Ugnen måste värmas upp och redo att laga såsen. Vitlök låt genom pressen, blanda den med sojasås, gräddfil och citronsaft, tillsätt muskot och strö lite. Kycklingbröst häll såsen och lägg i en förvärmd ugn i 30 minuter.

Kycklingbröstrecept

ingredienser:

beredning

Först måste du förbereda marinaden, för att du måste pressa ut saften från citronen och skift den med sojasås och hackad vitlök, tillsätt salt och kryddor. Tvätta filéerna och placera dem i marinaden i 3-4 timmar. Ta sedan filéen från marinaden, skär i delar och sätt på grillen ångkokaren. Koka 20 minuter. Koka noggrant sojasås och strö med örter.