George och Amalia Clooney gav en intervju till The Hollywood Reporter

Tabloid The Hollywood Reporter var otroligt, de fick inte bara en öppen intervju med George Clooney om processen med att filma sin nya film "Suburbicon", medan regissören och skådespelaren svarade på personliga frågor! En trevlig överraskning för journalister var närvaron på domstolen av hans fru Amal, som också delade hennes känslor om moderskap och föräldraansvar.

Hollywood Reporter Cover

Utan att det påverkar skådespelarna Matt Damon och Julianne Moore, som spelade huvudrollerna i den nya filmen Clooney, fokuserade all uppmärksamhet på regissören. Han ägnade den första delen av intervjun till komedin, baserat på brödernas Cohen-scenario, på frågor om politisk tolerans och medborgerligt engagemang, i det andra gav han sig möjlighet att öppna slöjan för integritet och berätta om Amals familj.

"Vi är rastlösa föräldrar av många anledningar, det mest uppenbara är ålder och rädsla för ett nytt ansvarstagande stadium i livet! Trots detta lärde jag mig att byta blöjor perfekt och uppnådde en särskild färdighet i detta. När mina vänner tittar på processen, får de det att skratta och ironiska kommentarer. I så många år nekade jag att skratta på barn och gamma som jag förtjänade det! "

- Clooney märkte med ett leende.

Amalia och George Clooney

George noterade att han inte var moralsk redo för utseende av två barn samtidigt, för han och Amal planerade bara ett barn. I intervjun kom han ihåg att besöka en läkare och läste nyheterna om tvillingarnas utseende i sin familj:

"Vi kom till den planerade ultraljuden och vid tidpunkten för undersökningen sa läkaren:" Jag ser ett barn ", svarade jag:" Utmärkt ". Efter en kort paus lägger doktorn till: "Jag ser den andra." Ärligt talat, vi trodde inte med Amal, vi bad att titta igen, då studerade vi dokumenten och hela tiden hade vi en känsla av att det var något slags misstag. "

Amal var lakonisk och förstod att intervjuens huvudperson var hennes man. När hon frågades om vad George Clooney hade överraskat på sistone sa hon utan tvekan:

"Han är en underbar far!"

Journalisten frågade om de planerade att expandera familjen i framtiden, eller om de skulle sluta hos två barn.

"Vi diskuterade på något sätt detta ämne med George, men jag tror att det är för sent att tänka på det på min ålder."

- Besvarade Amal.

Läs också

Det mest minnesvärda ögonblicket, enligt Clooney, anser han fortfarande förslaget om Amalias hand och hjärta:

"Jag har tur och jag är säker på det här varje dag, jag hade tur i mitt yrke, karriär, med intressanta människor, men lycka till, jag kan räkna med att träffas med Amal." Hon är en idealisk kvinna, kompis, vän och mamma. Jag lyckades med allt jag hade planerat, men jag träffade en kvinna med vilken jag vill vara tillsammans alltid och överallt. Jag stod framför henne i 20 minuter på knäna och väntade på henne att bestämma, nu är jag säker på att Amal inte har några tvivel om sitt val och hon känner samma känslor mot mig. "