Diet på soppor - de bästa recepten av diet slimming soppa

Det finns en stor mängd viktminskningstekniker och en av de mest tillgängliga är kost på soppor. Detta är inte bara gott och enkelt, men också användbart, eftersom kostprodukter innehåller ett stort antal mineraler och vitaminer som är användbara för hälsan.

Diet på diet soppor

Sitt på ansträngande dieter kan inte vara allt, så det är viktigt att den valda tekniken för att bränna fett var närande. Lätta soppor för viktminskning har lågt kaloriinnehåll och samtidigt lindrar känslan av hunger under lång tid. Dessutom finns det ett stort antal första kurser som är tillåtna på en diet. De som är intresserade av vilka typer av soppor du kan äta medan du går ner i vikt kan du glädjas åt att du kan laga dem från grönsaker, mager kött, fisk, svamp, fisk och grönsaker.

Diet - Bonn soppa för viktminskning

Den mest kända fettförbränningssoppa kallas "Bonn", och den blev populär på grund av unika egenskaper, så den färdiga skålen är kalorierad, har en fettförbränning och en diuretisk effekt. Det passar bra, så du behöver inte lida av hunger på en diet på soppor. Med bara soppa i en vecka kan du kasta upp till 4-5 kg.

ingredienser:

preparatet:

 1. Förberedda grönsaker finhacka och hugga grönsakerna. På en het olja smaka brunt lök, vitlök, ingefära och spiskummin.
 2. Koka ett par liter vatten och tillsätt grönsaker och steka på pannan. Smaka på kryddorna. Koka en mirakel soppa för viktminskning tills mjukheten av grönsaker.

Mayo Diet - fettbrännande soppa

Mayo Clinic erbjöd en unik metod att gå ner i vikt, med vilken du kan kasta upp till 5 kg i en vecka. Soppor för viktminskning, som brinner fett, utvecklades speciellt för överviktiga människor. Förutom de första rätterna är andra produkter tillåtna. Dietmenyn kan inte ändras och saknas dagar är också förbjudna. Om reglerna bryts, måste du börja dieten först.

ingredienser:

preparatet:

 1. Tomater är täckta med kokande vatten för att avlägsna skalen. Kombinera dem med andra grönsaker och lägg dem i vatten.
 2. Koka tills mjuk men inte mindre än 10 minuter. efter kokning. Lägg till kryddor innan du serverar.

Denna diet för soppor är utformad för en vecka:

 1. Dag # 1: frukt, utom bananer, te eller kaffe;
 2. Dag nr 2: inte stärkelse grönsaker och grönsaker;
 3. Dag # 3: frukt och grönsaker;
 4. Dag # 4: frukt och grönsaker;
 5. Dag # 5: 300-800 g nötkött och tomater;
 6. Dag # 6: Biff och grönsaker;
 7. Dag # 7: brunt ris, grönsaker och juice.

Diet på löksoppa

En populär fransk maträtt kan ingå i din kost för att gå ner i vikt . Diet på löksoppa för viktminskning innebär användning av den första maträtten när du känner dig hungrig, utan att du behöver göra det är inte nödvändigt. På jobbet ta soppan i en termos. Du kan äta en maträtt tre gånger om dagen, och mellan huvudmåltiderna får du frukter och grönsaker.

ingredienser:

preparatet:

 1. Skär grönsakerna, lägg dem i en kastrull och häll i vatten för att täcka dem helt.
 2. Ställ in till max eld och koka. Efter ytterligare 10 min. laga mat på låg värme.
 3. För ett par minuter tills det är klart, salt och sätt på andra kryddor.

Diet på soppan av selleri

Alla nutritionists är överens om att selleri är den perfekta fettförbränningsprodukten. Den har låg kalori, tar bort överskott av vatten, rensar tarmarna och gör det bättre. Om det är svårt att äta endast den skål som presenteras, tillåter en diet baserad på selleri soppa att inkludera i kosten av kokt ris, frukt, grönsaker och mager kött.

ingredienser:

preparatet:

 1. Förbered grönsakerna och skär dem på något sätt.
 2. Lägg i en panna med vatten, koka upp och simma sedan på en liten eld i 10 minuter.

Diet på kål soppa

Alla typer av kål är användbara inte bara för hälsa, men för figuren, så kan du säkert inkludera i dina kostdiskar kokta på deras grundval. Kål soppa för viktminskning kommer att bidra till att rena kroppen av toxiner, förbättra matsmältningssystemet och ge mättnad. Om inom en vecka presenteras en maträtt så kan du kasta upp till 5 kg. Det rekommenderas inte att följa en diet längre än den tilldelade tiden.

ingredienser:

preparatet:

 1. Förberedda grönsaker, slipa, efter att ha tagit av skalen från tomater.
 2. Vikta dem i en kastrull och koka över låg värme tills det är mjukt.

Kost på oxalsoppa

En av de mest populära vårsopparna, som inte bara är god, men också användbar. Diet på sorbet suger i tre dagar, under vilken du bara kan äta rätterna som presenteras nedan. Dessutom kan du dricka vatten, te och kaffe, men utan socker. Efter den tilldelade perioden rekommenderas att byta till rätt näring och inkludera oxalsoppa i din kost.

ingredienser:

preparatet:

 1. Koka filéerna och sätt den åt sidan. I buljongen lägg till hackade potatis och hirs.
 2. På uppvärmd olja, steka lökarna och morötterna lätt och överför dem till soppan. Koka i 10 minuter, tillsätt salt och peppar.
 3. I slutet sätter du kärnens krossade blad och koka i ytterligare 5 minuter.

Diet på pumpa soppa

En apelsingrönsak med ett saftigt och sött kött är populärt bland människor som vill förlora allt. Lågkalorisoppa för viktminskning kommer att hjälpa under en kort tid att kasta bort flera kilo. Dieten kan bara bestå av en dietkurs, då rekommenderas det inte att observera det längre än tre dagar. Om kosten för soppor innehåller andra kalorimål, kan du hålla fast vid det så länge du vill.

ingredienser:

preparatet:

 1. Skal och tvättade grönsaker skärs i små bitar. Förvärm vattnet, tillsätt lite salt och laga pumpan där.
 2. Lök och morötter lätt steker i olja. Lägg dem till pumpan tillsammans med hackade gröna.
 3. Koka tills mjuk, sätta i kryddor i slutet för smak.

Diet på grönsaksoppa

Att presentera en hälsosam kost utan grönsaker är svår, eftersom de är de viktigaste källorna till vitaminer och mineraler. Dessutom innehåller de fiber som förbättrar matsmältningssystemet. Kost på grönsaksoppa för viktminskning innebär att andra rätter avvisas. Du kan använda olika recept för första kurser, så det klassiska alternativet är följande.

ingredienser:

preparatet:

 1. Skär grönsakerna på ett bekvämt sätt. Lägg dem i en kastrull och häll vatten.
 2. Tillsätt lite salt och peppar efter smak. Inom 10 min. koka soppen över en stor eld, och sedan minska den till ett minimum och koka tills kål är mjuk.

Diet på pärlsoppa

En sådan krok för oförklarliga skäl är inte populär och det här är en stor underlåtenhet, för det är mycket användbart. Perlovka har en positiv effekt på matsmältningssystemet, och innehåller också en aminosyra, som är ansvarig för känslan av mättnad. Fettförbränningssoppa för viktminskning bör ätas i fem dagar. På en dag kan du äta tre delar av den första kursen och innan du lägger dig får du dricka yoghurt med låg fetthalt. Att genomföra en sådan diet kan inte vara mer än en gång om dagen.

ingredienser:

preparatet:

 1. Pärlbyg suger i en timme, och sedan lagar den i en halvtimme i osaltat vatten.
 2. Smaka på den hackade svampen, selleri, morötter och lök på oljan. Simmera grönsaker och svampar lägg till soppan och laga i ytterligare en halvtimme.

Kost på kycklingsoppa

Fjäderfäfilé utan hud är en av de mest populära kostprodukterna, som innehåller mycket användbart protein och en minsta mängd fett. Dietary kycklingsoppa för viktminskning är rik på användbara ämnen och leder inte till utmattning av kroppen. I receptet kan du inkludera grönsaker, men istället för salt är det bättre att ta sojasås. Dieten för soppor är utformad i fem dagar och för en dag kan du äta fyra medelstora delar av den första kursen av kycklingen, men andra rätter bör uteslutas.

ingredienser:

preparatet:

 1. Koka bröstet, ta ut köttet, sätt de skivade grönsakerna i buljongen och laga dem i 25 minuter.
 2. Efter tiden tillsätt gröna och peppar och laga mat i ytterligare 10 minuter. Sätt i slutet skivfiléer.

Diet på fisksoppa

Älskare av fisk kan gå ner i vikt, med hjälp av enkel matlagning, användbar och dietisk första kurs. Kost på den fettbrinnande soppen bör inte vara längre än fem dagar, om menyn bara består av soppa och vatten. Om andra produkter ingår, kan termen förlängas till några veckor. Du kan använda olika kostuppskrifter för soppor , till exempel ger vi följande alternativ.

ingredienser:

preparatet:

 1. Fisken är ren, separera huvudet och laga en buljong på dem, vilket måste filtreras.
 2. Rörfiléer med hackade lök och morötter. Lägg till allt till buljongen och laga det i 4 timmar. I slutet kan soppen brytas in i en mixer.

Menyn kan tillverkas självständigt, eliminera skadliga produkter och fokusera på exemplet som presenteras: