Diet mot celluliter

Huvudsyftet med kosten mot celluliter är introduktionen av så många av de produkter som främjar metabolismen som möjligt i kosten, nämligen med det maximala innehållet av vitaminer, kalcium och kalium samt fiber.

Cellulit spelar en viktig roll för att skydda kvinnokroppen, bli av med den som sådan är nästan omöjlig, och det är inte nödvändigt. Men för att förbättra hudens elasticitet, minska tuberositeten och mängden fettavlagringar är ganska verkligt.

Kosten att bli av med celluliter utesluter användningen av salt. Det är salt som fördröjer vattnet i kroppen, vilket bidrar till ökningen av effekten av apelsinskalan. Kalcium och kalium hjälper till att ta bort överskott av vatten och förbättra hudens elasticitet.

I kampen mot celluliter bör kosten innehålla mer grönsaker och frukter, fisk och skaldjur. Undvik användning av konserver, pickles, rökt produkter, söt, snabbmat och flis.

Proteindiet mot celluliter

Huvudidén av denna diet är att minska intaget av kolhydrater och fetter. I kombination med fysiska belastningar ger det snabbast möjliga resultatet när du förlorar vikt. Att öka mängden protein med intensiv sport stimulerar tillväxten av muskelmassa och fett brinner i mitokondrierna i muskelvävnad, samtidigt som man tilldelar energi. Ju mer muskelmassa desto mer fettförbränning och energin frigörs. Det är viktigt att använda fetma proteiner, nämligen magert fisk, magert kött, sura mjölkprodukter med en lägsta fettinnehåll. Proteendiet är mycket effektivt mot celluliter, det viktigaste är att kombinera det med fitness.

Bästa diet från celluliter

Menyn med en sådan diet måste innehålla grapefrukt. Den innehåller en särskild substans niringin, som är en av de bästa assistenterna i kampen mot celluliter. Niringin blockerar absorptionen av fett i tarmarna, stimulerar minskningen av fettlagret och mjukar huden.

Ungefärlig dietmeny mot celluliter

Frukost - en halv grapefrukt, frukt, müsli utan sockerhalt, skummjölk, yoghurt, lite honung och några nötter. Du kan lägga till dietbröd från fullkorn.

15 minuter före lunchen, drick grapefruktjuice, var noga med att mala massan tillsammans med den vita septaen, som innehåller det mesta av nirgininet.

Lunch - grönsaksoppa, frukt.

Före middag eller omedelbart efter, juice från grapefrukt!

Kväll - kokt kött, magert fisk för ett par. Att garnera råa grönsaker, kokt bovete eller couscous . Alla med ett minsta saltinnehåll.