Nätaggregat

För närvarande har specialister utvecklat ett stort antal olika kraftsystem. Vissa syftar till att förbättra kroppen, andra hjälper till att gå ner i vikt och andra införlivar viktiga principer som underlättar matsmältningsorganens arbete. Tänk på moderna och traditionella livsmedelssystem och utvärdera deras effektivitet.

Separat elsystem

Separat mat är ett system, vars principer bildades för hundra år sedan. Detta system förutsätter en hälsosam kombination av mat mellan sig, och många av dess principer används i en mängd olika dieter för viktminskning.

Detta system fokuserar på kombinationen av produkter. Man tror att kroppen är svår att smälta samtidigt som produkter som kräver olika enzymer, och följaktligen följer reglerna:

För närvarande menas att systemet är felaktigt: kroppen producerar lätt flera typer av enzymer samtidigt för att smälta olika livsmedel. Dessutom finns det mycket lite rent protein eller rena kolhydrater i naturen.

Rå mat som ett matningssystem

Detta dietsystem för viktminskning används mycket ofta och är mycket effektivt, men det är placerat som ett naturligt livsmedelssystem som presenteras för människan av natur. Principerna för ett sådant system av mänsklig näring är enkla:

Rå mat kräver en lång övergång, omstruktureringen av kroppen. Men som ett resultat stannar en person med optimal kroppsvikt, känns glad och glad, han har stark immunitet och en bra hälsotillstånd. Rå mat används ofta som en kort diet för viktminskning, och detta ger utmärkt resultat.

Gå ner i vikt i en vecka

Detta livsmedelssystem innebär att man avvisar vanligt föda till förmån för företagets produkter, som är kaloribalerade, balanserade och ganska välsmakande. Det finns flera huvudprogram:

Detta moderna matningssystem kan inte användas som ett grundläggande livsmedelssystem för en livstid (det här är den metod som används för att betyda kraftsystemet i klassisk mening). Detta är en metod att gå ner i vikt och menyn kan kasseras när du har nått den optimala vikten. Dessutom kompletteras programmets produkter med speciella vitaminkomplex, vilket kommer att bidra till att bekämpa bristen på element.

Individuellt strömförsörjningssystem

Oftast, med bra gymklubbar, fungerar en nutritionist som kan genomföra en omfattande undersökning av dig och, baserat på din typ av figur och andra många parametrar, beräkna för dig den optimala individuella kosten som kommer att uppfylla dina mål.

Det här är förmodligen ett av de bästa alternativen, så du kommer att söka efter "din", inte genom försök, fel och experiment själv, men omedelbart få ett färdigt program som skräddarsys för alla dina funktioner. Dessutom kommer du att kunna göra ett program för sport, vilket innebär att du kommer att vara fullt utrustad och kunna få en vacker figur, inte bara med mat utan också med sport.